Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Helyes helyes.
Én ezen így nem izgulok, hogy megveszem pl. ezt a két szettet, és utána még nézegessem az máshol is van-e, aztán még fizessek, hogy "nyugodt legyen a lelkiismeretem"
Ennyi erővel van pl. 20 szettem, szétszedem őket, letöltök a LEGO oldaláról egy összerakásit, ami tudom, hogy kijön így belőle, akkor fizessek pluszban nekik érte?
Jó tudom, ez esetben egy nagy cég, és szabadon tölthető, másik esetben meg egy kisember, és nem így tervezte a dolgot, hogy megveszik a távolból, és árulják szettként kompletten. De ezt meg szerintem tudniuk is kell, hogy nem az eladott tervekből fognak meggazdagodni.pl. az egyik SP méretű szett vásárlásakor Aliexpressen az eladótól kaptam egy Drive linket, amin van kb 100db különböző összerakási, és változik az állomány ahogy néztem. Kezdeni nem kezdek vele semmit igazán, csak néha nézegetem.
Szóval ezt úgy veszem, hogy kinek mit bír el a lelkiismerete-gyomra izé.
Meg úgy őszintén. Te pl. most elmondtad, hogy az egyik már meg van, a másikat lehet megveszed. Itt úgy sem fogunk róla bizonyítékot kérni, hogy majd akkor elhisszük, és akkor már mutogathatod a szettet, leírhatod az élményed.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest