Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
És tényleg létezik. Ez durva, nálunk a panelban a horganyzott vascsövet is lecserélték, pedig teljesen rendben volt. Akkor biztos a kora szociban vagy előtte rakhatták, mert a kései szoci kedvelt anyaga volt a horganyzott vascső. Vagy még régebben, ezeket biztos ólommal forrasztották össze, lehet még a 2.VH előttiek.
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
senior tag
Ha kiengedsz valamennyit, jó eséllyel azt a vizet engeded ki, ami a nem ólom csövekben van, mert elméletileg a vastagabb csövek lehetnek ólomból. 7mm es ólom lapból majdnemhogy kézzel letéphetsz egy darabot, de amin menet van az nemigen ólom, mivel a 3/4-es ólommenet az annyit tart mint a sütemény-menet. Más kérdés hogy a vascsövekből szokott rozsdás víz jönni a bevonat ellenére, és az a rozsda megmérve ki tudja mivel gazdagítja a vizet.
-
senior tag
Ez speciel nem összeesküvés elmélet generátor, több Rómáról szóló történelemkönyben is megemlítik...ugyanakkor fejben magam is kétkedve fogadtam,mint ahogy bármit a történelemből, és számoltam vele, hogy bizonyára benne vannak az alsóbb korcsoportok is, de nem tippeltem volna el egész 55-ig az tuti, és persze nem a múmiaecsetelőknek szóló belsős szakszlenget lapozgattam bevallom, és meglepett hogy sok római plebejus megélhette az ólomlakodalmat.
-
senior tag
A kapitalizmusban az ólom akkor mérgező ha az átlagéletkort a nyugdíjkorhatár alá csökkenti. Az ókori Rómában az átlegéletkor 36-42 év volt, az ólom miatti halálozás ott különösen irigylésre méltó életkort jelentett. A lepra, tífusz, sebláz, esetleg gyilkos galóca vagy lényegében bármi megelőzte a vízben lévő ólmot.
-
senior tag
Hol kell elképzelni azokat az ólomcsöveket? A földben a nagy csövek amin a víz megy? Mert ezek a sima vízcsövek futtatva vannak csak vékony rétegben valamivel, amit cinknek mondanak, de egyébként vascsövek. Az ólomcső is csak futtatva lehet ólommal valószínűleg, mert ólomból nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest