Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #23795 üzenetére
Kifutottam az idobol. Szoval... Nekem sincs gerinctamaszom, de soha nem is hasznalnam, mert a ceges autoban is mindig nullan volt. Az egyetlen bajom az ulesekkel, hogy a hatso tamla nincs ketteosztva, igy a felso resze nem igazithato a lapockamhoz. Pedig ugy az igazi, ha azt tartja valami. Anno mikor E60-at keresgeltem, csak komfort ulessel felszerelt autokat neztem meg. Eszmeletlen kenyelmes, zsenialis ulesek, meg a nyakat/fejet is sokkal jobban tartjak, mivel a fejtamla is elore jon, sot, meg oldaltartasa is van, igy nem faraszto egyenesben tartani a fejedet. Igy mar a gerinctamasznak is lenne ertelme...
Mar E39-ben is rendelheto volt, de eleg ritka, E60-ban szinten. Sokkal kenyelmesebb mint a sportules, es messze nem olyan feszes, pluszban puhabb is.Magaval azzal, ha csak E39 vagy E60-ra valtasz, sokkal nem leszel elorebb. Az alap ulesek nem tul kenyelmesek, sport sokkalta jobb, meg ha kicsivel kemenyebbek is. Szoval ha valtasz, akkor nezz apron komfort ulest, es nem lesz problemad a kenyelemmel.
mod: E39-hez eleg olcso lenne, ha talalnal bontottat.
Eyesis: Tiedben nincs meg DPF, szoval igen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.