Új hozzászólás Aktív témák

  • urban racer

    senior tag

    válasz Ck. #63814 üzenetére

    Mondanám, hogy ferde szemmel nézek rájuk, de igen alattomos poén lenne. Kicsit olyan a hyundai, mint abban a poén videóban, ahol a KimDzsongUn képet raknak össze 1000 lapból, minden katona fog egy lapot, és hiányzik egy csávó aki elaludt :D Vagy mint a Magyar Közút: felkészült a télre, de hóra nem számított Komolyan:
    szomszéd: 2008 körüli kocsi, beázik minden ajtóban áll a víz. Miért? a kédergumi fém lefogatója szétrohasztja az ajtót. De nem kicsit. Miért nem elég a 2 lemez összetalálkozására ráhúzni a kédert, mint minden más autógyártónak? Jókérdés. Alvázvédelem? Galvanizálás? Felejtsd el. A bölcső nem létező elem. Komolyan. Max fotón látsz ezek alatt bölcsőt, a helyén nem. Nem tudom, hogy ezeknek Gandhijuk van vagy Allah vagy bármi is, de hogy azon kívül mi tartja össze, hogy az egyik kerék ne Győrbe menjen a másik meg Nyíregyházára menjen, azt nem tudom.
    A motorral kapcsolatban az ismert, hogy szakad a lánc, de kuplung edződése más kérdés. Oké, ahogy kopasz mondta, kopó alkatrész, ki kell cserélni és minden hepi. Mondjuk én nem lennék, ha 100 ezer km-esen kuplungolni kéne a kocsit. Szomszéd se volt.

    Mondjuk azt, vannak típushibái, de ezek ismertek. Aki a kédert kapta feladatnak lehet éppen kokainozott, vagy rizst szívott vagy jóég tudja, be volt mindenzve is, de totál értelmetlen volt, jobb ha inkább kicsit szelel, mint egy öreg dácsia, de legalább akkor nem rohadt volna, max vesz az ember obiban 3 tekercs nyílászárógumit és probléma megoldva :D

    Mindezektől eltekintve akár jó is lehetne, de nekem-keletiesen puritán, jellegtelen, unalmas a belseje-külseje. A stinger még csak-csak, de annyi pénzt meg nem ér.

    "Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."

Új hozzászólás Aktív témák