Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Megvolt ma az elso tavaszi nagytakaritas. APC -vel lemostam mindent, beleertve az ajtokedereket, es foleg az azok mogotti reszt. Erdemes benezni a kederek ala/moge, par helyen eleg durvan osszegyult a kosz nalam, mindossze 1 ev alatt, pedig nem parkolok fa alatt. Aztan ment a muanyagapolo, kederekre meg gumiapolo ket soron.
    A tetokarpitot szinten attoroltem. Meglepo, de a szurkes feketebol fekete lett, jo poros volt, szep sotet viz maradt vissza utana. Rohadt jo illat lett az autoban mar ettol. Bort most csak szinten nedves ruhaval toroltem, mivel azt folyamat tisztitom, apolom, nem piszkos, csak por van rajta. A perforalt resze kicsit szivas, mert a kis koszdarabok bizony belemennek a lyukakba, es hulyen mutatnak. Kiszedni nem tudom oket, szoval fogpiszkaloval inkabb letoltam mindet... :U
    Folytattam egy alapos porszivozassal, majd ment fel a borapolo, ahova kell. Ablakok vannak vissza, amiket szivbol gyulolok, foleg a hatsot. Felesegemnek passzoltam. ;]

    Tegnap elvittem meg kicsereltetni a klimaban a gazt/olajat, es kapott egy fertotlenitest is. Nem volt budos, sot, jo illata volt, de most jon a nyar, fene tudja mik fejlodnek ott szepen csondben.

    Jah, es szerintem jo dontes volt a termosztat csere. Tegnap eloszor lattam az aktiv grillt nyitott allapotban. :Y Ha sz@r a termosztat, akkor az csukva marad, ami nyaron sajna eredmenyezheti azt, hogy nem kap a motor eleg levegot.

    aero.: Semmikeppen sem. Nem tudja a gyari menuket. :( Itt meg ha akarom, akkor tukrozom a telefont, es van android. Sot, az NBT EVO navija mar eleg tisztesseges, lehet hasznalni. Most is tudok tukrozni, mert van bent egy box, de sem a kijelzo, sem a lassu rendszer miatt nem szeretem hasznalni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák