Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz herdsman12 #13494 üzenetére
Nekem szerencsére nem, de az említett kommunikációból látszott, hogy akkor engedte el a support a dolgot, mikor megemlítettem, hogy nem az eu.soundcore-ról jött a cucc, hanem az Ali-ról.
#13497 Aureal
Nekem még a nem upgraded MaxSound Plus volt (az már tud TWS-t, és type-C-s), úgyhogy ami miatt cseréltem:
• type-C csati
• kicsit több basszus
• EQ
Nem azt mondom, hogy annyival jobb a Boost, hogy feltétlen megéri (mindenkinek) pláne, mert utóbbin pl. nincs aux. Alapból a MaxSound Plus tisztábban / kiegyenlítettebben szól. A Soundcore-al - ahogy azt már megszoktuk - kicsit "birkózni" kell (custom EQ), de utána szerintem többet tud, mint a MaxSound Plus.#13496 Zοltta
" ... nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról ... " - a Motion Plus-ról van szó?
Nem vagy semmi! Én azért ilyennel nem próbálkoznék be[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz herdsman12 #13494 üzenetére
eu.soundcore.
Írtam nekik, hogy nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról és kárpótlásul 15% ot vissza kaptam[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple notebookok
- Plazma TV topic
- Indiai farmoktól vásárol karbonkrediteket a Google
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s