- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12812 üzenetére
Mindegy, én elengedtem a dolgot, ennek értelme nincs max idő pazarlás.
Te írsz folyton ide, írtam ha elégedett vagy az számít.A 2Tronsmart árából már kijött volna egy Motion Boom is, akkár Dockin is.
"Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel."Igazság szerint, nem miattad hanem mások miatt. Egy nonami emberke betalál a topikba, és olvassa "Micsoda" Bestbuy a tronsmart. Megveszi, sír a szája elégedettlen és kidob pénzt, időt energiát. Írtam ha te elégedett vagy az számít, de nyilván sok jobb hangszóró, ezért az árért meg főleg.
Igazság szerintem, de kezdtél el személyeskedni, próbáljam a tronsmartot egy 300E csúcs mobil mellet hogy jó minőséget produkáljon. Én csak reagáltam a provokálásra, élőbe kipróbálhatjuk mennyit számít a mobil.
+ Azért vedd észre fordítva ülsz a hajón, egyik tag se élteti a hangszóród. A Másik kolega szerint is borzalmas a hangja.#12813francz'70
Láttom ha valakinek nem egyezik a véleménye betámadod. Szép gratulálok#12811Kapanyél
A Hazai webshopok 24-26 táján árulták, de a borzalmas hangért ez a ár már bőven nem tólerálható szerinten. Ennyiért az ember kap valóban jó hangú hangszórót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest