Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
válasz
tibaimp #48876 üzenetére
Én is így jártam,3 emberen keresztül kellett könyörögni, hogy rakjanak vissza, mert nagyon elnéztek valamit. Nem tudom, hogy megy pontosan náluk ez a művelet.
Rendszer hiba van a dologba szerintem és ők egyből kinyomnak kézzel.Azt vettem észre, hogy akkor volt ingyenes akció és lett egy rendszer hibájuk és én pont jókor voltam az oldalon
Akció után 1 héttel is ingyenes volt nekem minden és még én voltam a csaló.
Ui: Sokszor válaszolni, se akarnak
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest