- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Lehet, hogy hibásan jött le egy film, (byte-ra megegyezik) privátban javasolták, hogy töltsem le újra.
Kényszerített újraellenőrzés nem elég? -
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #38448 üzenetére
Semmi extra nem történt ahogy olvasható is
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #38447 üzenetére
Jó jó... és mik az eddigi tapasztalatok?
-
enginev3.0
félisten
Wednesday November 25th 2020 - qBittorrent v4.3.1 release
qBittorrent v4.3.1 was released.
Also take note of the previous news entry regarding updated donation info.v4.3.1 changelog:
FEATURE: Allow progress bar styling from custom themes (jagannatharjun)
FEATURE: Allow adding torrents using "Paste" key sequence (Chocobo1)
FEATURE: Add Latgalian translation (sledgehammer999)
BUGFIX: Prevent resume data to be saved for removed torrent (glassez)
BUGFIX: Clarify connection protocol choice label (FranciscoPombal)
BUGFIX: Fix crash when clicked outside the table of torrent content view (jagannatharjun)
BUGFIX: Don't resume "paused" torrents when put into "checking" state by libtorrent (glassez)
BUGFIX: Fix torrent state calculation (glassez)
BUGFIX: Align integer data to right in torrent content view (jagannatharjun)
WEBUI: Place WebUI RSS description in sandboxed iframe (Sepro)
WEBUI: Avoid settings being reset via WebAPI (Chocobo1)
WEBUI: Fix toggling advanced option in WebUI (thalieht)
WEBUI: Expose contentPath in WebAPI torrents/info (FranciscoPombal)
WEBUI: Fix the issue that IPv6 address can't be banned (brvphoenix)
RSS: Fix confusion in date format description (Thomas De Rocker)
WINDOWS: Update dutch.nsi (Thomas De Rocker)
LINUX: Update .desktop file translations (sledgehammer999) -
enginev3.0
félisten
válasz
sziszi-fuszi #38445 üzenetére
Én még attól messze vagyok, de vannak itt köztünk
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
enginev3.0 #38443 üzenetére
Az egész internetet seedeled?
-
Imi1981
veterán
válasz
enginev3.0 #38443 üzenetére
Akkor gyorsabb volt mint nekem az 1 torrent 😄 . Azt hittem macerásabb.
-
sztanozs
veterán
-
Leon77
őstag
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy van 737 torrentem amit futtatok.
qbit klienst használok. Egyik napról a másikra a kliens 700 hibát jelez, azt írja, hogy tracker nélküli és csak is kizárólag a legutóbbi 37 torrentet látom, hogy futtatom (ncore)
Mivel tőlem sokan töltenek fel, ezért legend státuszom van, de emiatt most folyamatosan zuhanok vissza. Ez vajon mitől lehet és mi lehet a megoldás? Kénszerített újraellenőrzést futtattam az összes torrenten, de az nem segített. vajon mi lehet a bibi?
A segítséget előre is köszi -
Yerix
tag
válasz
TeeJay #38429 üzenetére
TeeJay:
Azért mert gyenge a hardware és a grafikus felület túl sok erőforrást emészt fel.
Ezért keresek olyan klienst amit Linuxon terminálból tudok futtatni.F34R:
Kár mert mert a kép alapján tetszik.Csak nem értem, hogy ha már le van fejlesztve egy ilyen kezelő felület, akkor miért nem elérhető köznapi ember számára ?
Miért kell egy hétig fórumokat túrnom és leírásokat olvasnom, hogy felszedjek annyi tudást, hogy le tudjam tölteni aztán lefordítani a programot majd még a nulla hozzáférhető anyag alapján bekonfigurálni.....vagy én csinálok valamit rosszul.
-
F34R
nagyúr
válasz
sztanozs #38431 üzenetére
rutorrent csak egy web-frontend az rtorrent ala.
#38426 Yerix
Nem fog menni, ez a libtorrent van a qbittorrent es a deluge alatt is, azert igy nez ki mert ez a pythonos felulete neki... regen libtorrent_rasterbarnak vagy libtorrent_rb-nek hivtak.
Nem osszetevesztendo arakasha altal keszitett libtorrent-nek, ket kulon elven mukodik. -
sztanozs
veterán
válasz
Dragon3000 #38430 üzenetére
Én pl sokat szívtam transmission-nel linuxon (ipv6 támogatás még mindig nincs, és összef*ssa a logokat miatta). de ott van persze a rutorrent is meg egyebek...
-
-
Yerix
tag
Ahogy olvasgattam korábbi HSZ-eket láttam, hogy többször visszatérő téma volt, hogyan fejlődik a Libtorrent.
Megnéztem az oldalukat és észrevettem, hogy van egy kép hogyan néz ki terminálban.Libtorrentett lehet önmagában is telepíteni, futtatni ?
Nekem ez nagyon megtetszett. Van valaki aki tud erről valamit ? Esetleg telepítette/használja ?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jimmy8 #38402 üzenetére
Szerintem pont az a baj, hogy ilyen nagy a cache
Addig megy szépen míg a cache-be ír, eléri a megadott cache méretet a letöltés, és onnantól írja ki a HDD-re, ráadásul RAM-ból HDD-re ezerszer gyorsabban próbálja meg kiírni, mintha mondjuk bekapcsolod a szekvenciális letöltést a letöltés megkezdése előtt + első és utolsó szeletet töltse le előszörPróbáld ki úgy is, hogy -1re állítod a cache (auto), nem biztos hogy segít, de kíváncsi vagyok mi lesz a tapasztalat vele
A Szeletméret affinitást, és a Feltöltési darab javaslatot pipáld ki
Illetve egy HDD esetén a 64kbyte-os formázás sokat tud segíteni, de ez sem tesz csodát, nyilván ehhez teljesen formázni kéne a HDD-tBiztos megoldás, ha van lehetőség SSD-t használni átmeneti tárnak
Ha nincs, akkor viszont próbáld ki amiket írtamIlletve utorrent esetén volt olyan trükk, hogy 8192MB virtuális memóriát beállítani a HDD-re, nem tudom hogy qbittorrent esetén segít-e valamit
-
válasz
Morgoth87 #38423 üzenetére
Persze, így sem lehetetlen a feltöltés, csak sokkal kevesebb kliens tudja elérni a megosztásaid, mintha aktív módban lennél, vagyis lenne nyitott portod. Egy passzív megosztót csak az aktív letöltők tudnak elérni, egy aktív megosztót viszont bárki. És többnyire a torrentezők nagyobb százaléka passzív, vagyis számukra jelenleg nem vagy elérhető.
-
Morgoth87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38422 üzenetére
-
-
Morgoth87
csendes tag
-
Morgoth87
csendes tag
Próbáltam kábelen wi-fi-n keresztül is
A port check error-t ír (timeout)Kipróbáltam 4 féle nettkapcsolaton keresztül
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #38406 üzenetére
akkor megnyugodtam, nem hagytad magad. Amúgy ide hozzánk régebben nem jöttek optikát húzni. A jó nettel bíró embereket meg zaklatják a FLIP-pel szánalmasak. Undorító.
-
Morgoth87
csendes tag
Na erre nem is gondoltam
DIGI-ről próbáltam, most kinyomtam a digi routert (van Vodafone is)
De azon keresztül sem megy, lehet hogy mind2 NAT-ot használ?
Honnan tudom ellenőrizni?Sőt kipróbáltam wi-fi hotspotról is (az telekomos mobilcet), azzal sem működik
A feltöltés 0 B/s
A grafikon 0 és 5 KiB/s között ugrál -
Jack Oneill
veterán
Nem tudjátok, ez miért van? Napjában legalább 5x jelez incoming attack generic néven, hogy hálózati rés kihasználás blokkolva.
[kép] -
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó #38405 üzenetére
Úgy kezdődött, hogy rá akartak venni a Digi váltásra. Kérdezem, hogy NAT van-e(persze hülye lettem volna váltani.) Azt sem tudták, mi az a NAT, erre felhívják az aktuális főnököt, akivel beszéltem telefonon. Azt mondja, csak NAT-olva kötik be a netet, nincs lehetőség az ebből való kivételre. Bizonygattam neki pár napig emailben, hogy ilyen nincs stb stb, de hajthatatlan volt. Azóta ha csak meghallom a Flip nevét, vagy egy Flip ügynök jön csengetni, idegbeteg leszek
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #38404 üzenetére
"harcom"
ez mit takar, fenyegetőztél minden nap zaklattad őket stb.? -
Jack Oneill
veterán
-
Morgoth87
csendes tag
Sziasztok
Nem találtam leírva a problémám megoldását, ha van ilyen akkor irányítsatok oda.
Mac-et használok és qbittorrentet, a letöltések tökéletesen mennek, de nem seedel semmit vissza
Vagyis egy minimálisat néha igen (0,05 és 0,27)
upnp bekapcsolva, tűzfal elvileg átengedi, router beállításokat nem igazán értem.
wi-fi és ethernet is van, mind2 ip címen ha beírom a pontot tesztre akkor azt írja zárva van.
ha a routeren engedélyezem rá a forwardot akkor is ez marad az eredmény
Próbáltam más portot is, a helyzet nem változik tőle.
Kliens újraindításakor a feltöltés felugrik utána lemegy nulla közelébe
Tuti én csinálok valamit rosszul
Mi lehet a gond -
Jimmy8
senior tag
-
M107
addikt
válasz
Aurig@ #38400 üzenetére
Otthon még nálam is a 4.2.5 van mert az új random stopped-be teszi egyes torrenteket pedig seed-ben állnak, és van hogy egy új letöltés indításakor, beszámolja a seedeket, majd 20mp és 0/0 minden majd olyan 30-50 perc múlva leszedi rendesen, addig meg már....
Még jó hogy van seedboxom.
A 4.2.5 Qbit ilyet nem csinál.
Egyenlőre marad.
Amúgy mindig érdemes a legfrissebbet feltenni, de most ez már olyan 1 hónapja várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest