Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz mckay #22351 üzenetére

    Azt nem írta, hogy élősködnél (én sem) - amúgy sem értem ezt, hogy érted - de menjen többet a gép. Egy ismerősömnek én szoktam rendszergizdáskodni a gépén neki szoktam mondani, hogy ha otthon van lője be a gépet had zörögjön magának: karbantart, frissíti magát, telik a seedkötelezettség stb. Éjszakára én sem szoktam bekapcsolva hagyni.

    Amúgy ha 64 bites windows 10-ed van akkor ajánlanám rá a 64 bites qbittorrentet, jobb mint az új mikrotorrent és modernebb mint a régi 2.2.1-es. lehet azzal okés lesz

    Amúgy altatod vagy hibernálod a kettő nem ugyanaz ELMÉLETILEG az altatása modernebb.
    ALTATÁS: a gép leáll de a memórai feszültség alatt marad épp annyira hogy "nem felejt" amikor bekapcsolod minden megy tovább - hátránya: amennyiben alvó módban elmegy az áram akkor elszáll minden.

    HIBERNÁLÁS: a gép teljesen leáll de előtte kiírja a memórai tartalmát a háttértárba emiatt lassabban áll le és indul újra gép (HDD-nél mindenképp SSD-nél gyorsabb) előnye: mivel a memória ki van írva ezért ha elmegy az áram sincs gond. STABIL áramszolgáltatásnál és/vagy UPS (szünetmentes áramforrás) használatánál jobb megoldás az ALVÓ MÓD.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák