- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz muszurkefal #15872 üzenetére
Melyik év júliusa?
-
Möhe
addikt
válasz South Velen #15810 üzenetére
ha HUF-ban lesz annyi akkor bakhatjuk a lambót
-
Möhe
addikt
válasz Kuszabi #15725 üzenetére
[bányásztopikban] is voltál?
-
-
Möhe
addikt
Juj de meglódult a szekér, lesz böjtje?
-
Möhe
addikt
válasz s7evcsenko #15426 üzenetére
nekem is itt akad el az elméleti milliárdom, mert ha jól tudom,minden váltónál van havi/heti kivét plafon
a kiskaput meg nem vettem figyelembe (bár ebben a helyzetben lehetnék) -
Möhe
addikt
válasz bitcoindead? #15366 üzenetére
Gratula !
Ha nekem elméletben lenne ennyi coinom, és mentenem kéne. Mindig itt akadok el. Csak a 20%-át hagynám benn, a többit átváltanám. Hogyan?
Gondolom erre is van megoldás,anélkül hogy te magad okozzad a lejtmenetet az árgrafikonon. -
Möhe
addikt
válasz csaba951 #14429 üzenetére
eleve ez lenne a menete, de valahogy sikerül mindig a tetőm venni
azt a napi hullámzást akarom elcsípni, és minél jobban kifogni belőle amit tudoka másik "szerencsém" ,hogy coincash-en nem igen kapkodtak a rendelésem utánajárásának, mert kb 4 óra volt a rendelés visszaigazolása és a telefonos lekérdezés közötti idő, ott mondta hogy mehet az utalás....
más meg annyira oda volt hogy gyorsak meg hasonló....hááát khmm,jah[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz leslie23 #14414 üzenetére
tipikus (számomra)
Amikor vennem kellett volna (reggel) akkor még nyugiban voltam,hogy megy ez még 12ezerhez közelebb is mint a 13100-200$. Az eddigi megfigyeléseimre hagyatkozva, bíztam abban,hogy este felugrik ahogy szokott 1-3ó között,majd visszaesik,és ezt hullámot kezdve 6-7ó magasságban megint apránként felfelé.
Ehhe, most ránézve kilőtt ez a xar, szóval ha holnap reggel vételi szándékot jelzek, az azt jelenti hogy megint lejtő jön, hajnalig kaszálhattok. -
Möhe
addikt
Bakker miről maradok le, nem mentette le valaki azt a pàr hszt?
-
Möhe
addikt
válasz szekra #13915 üzenetére
Nem,nem is írtam,hogy pukkanás van. Csak én azt "láttam magam előtt" hogy van neked,de a nem kicsi esés ellenére még tartod.
szerk: a napokban vettél és erős bukó ellenére sem adod el minél kisebb bukóval,aztán meglovagolni 1-2 hintát ha sikerül, visszanyerni az esésből kiesett nyereséget
nem olvastam vissza[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz MikeWazowski #13885 üzenetére
coincash-t próbáld meg, jobb áron dolgoznak mint coinbase-n a juzerek
-
Möhe
addikt
Kb du2-től nem néztem rá a tőzsdére, mi tosz van ? Szép lejtőn van a BTC! van valami oka? Nem nagyon voltam ma netközelben.
-
Möhe
addikt
válasz YASKATIR #13464 üzenetére
Nyugi, a LTC az orrom előtt ment fel 160-ról 330-ra. Nem mertem ráülni a vonatra, mert eddig mindig a csúcson sikerült vennem. Ezért most kivártam, hiba volt. Ugráltam BTC és LTC között. 3x pénzzel szálhattam volna ki 2 hét után, de közel sem lett annyi.
Szerk:
Mintha eléggé megnyugodott volna a piac, vagy én látom csak így? Alig ugrálnak 500-1000$ mértékben[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz s7evcsenko #13441 üzenetére
-
Möhe
addikt
válasz Alvin_ti4200 #13287 üzenetére
Dombornyomott mastercard/visa lehet ez 3D secure nem?
-
Möhe
addikt
válasz Lokids #12746 üzenetére
Localbitcoin-on most vettem először. Kerestem egy megbízható eladót, aki nem az egekbe tolta az árakat. Írtam neki, igazolást kért hogy valós személy vagyok, adott egy bankszámlaszámot/közleményt és ennyi. Ha dombornyomott kártyád van akkor több lehetőséged van. Vagy ide is beírt a fórumtárs eladási szándékkal, szintén lebeszéltük a mennyit/hova/mikor témát és meg is voltunk.
-
Möhe
addikt
válasz Szabaka #12720 üzenetére
Nem hittem benne, vártam a lufit. Pár évet adtam neki még amikor először hallottam róla. Most nagyon szidom magamat,hogy amikor 5-600dodó volt,hogy nem is vettem számításba,hogy ebben csücsüljön a pénzem. Vettem inkább autót. Most lenne belőle nagyobb lakás, újabb kocsi,és még maradna is bőven. Családi maszek is indulhatott volna.
-
Möhe
addikt
Coinbase-n szeretnék venni BTC-t de a kártyám nem dombornyomott, paypalt miért nem engedi? Vagy mást ajánlotok?
-
Möhe
addikt
Mint tök laikusként kérdezem. (Pár napja követem a dolgokat)
Van/lesz most valami ami miatt esett 6800$ körülire az árfolyam? -
Möhe
addikt
Üdv.
Totál szűz vagyok a témában,de annyira szidom is magamat ,hogy csak most kezdtem el érdemben is foglalkozni vele.
Szeretnék befektetni (nem kereskedni,és nem is bányászni) ,de kicsit sem vagyok jártas. Visszaolvastam ,de addig jutottam,hogy Mrcoin, és coinbase. A mit/hogyanra lennék vevő.Egy kis lökést kérnék szépen,hogy eligazodjak a témában.köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest