Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunda555
tag
Gondoltam várok az RC-ig, de csak nem javul. Van egy céges mail fiókom, ami nem megy a mail appban 18 béta 1 óta IMAP-ként. 17 alat ment, pop3-ként 18 béta alatt is megy, gmail appban IMAP-ként is megy, de a gyári mail appban IMAP-ként nem. Másik IMAP fiókom (másik szerver) megy, gmail is megy a gyári mailben. Volt minden, fiók/app törlés/újra... semmi nem segít. Gondoltam a végleges 18-ig csak megoldják, de nem úgy tűnik. Találkozott valaki hasonlóval?
-
Bunda555
tag
iOS 18 mail preview: [link] Bővebben pedig itt: [link] Az AI funciókat nyilván nem kapjuk meg hozzá, így félő, hogy nekünk nem sok újat tartogat. Csak működjön végre
Az android majmolás érzés jogos, de hát valahogy meg kell termelni azokat a milliárdokat. Hogy ösztönözzenek új telefon vásárlásra, ha az 5+ éves XS-emet fájó szívvel adtam oda a fiamnak, mert még mindig mindenre elég volt 18 bétával is?
Amúgy az AI-ra felcsiilant a szemem, mert a ChatGPT-vel jókat beszélgetek magyarul, már-már elhittem, hogy ezzel a Siri is működni fog. De ha csak localban fog menni, és nem küldözget semmit, akkor A17 ide vagy oda, abból nem lesz nyelvi modell iphone-on. -
Bunda555
tag
A gmail szinkront megoldotta a mail app törlés, újratelepítés, de az IMAP hibára nincs orvosság, tele van vele a reddit is. Az egyik fiókom megy, a másik ha beleőszülök se. XS-en is így volt, i13-ra váltva is maradt. Egyre valószínűbb sajnos, hogy az új mail app nem jön meg a 18.0-val, akkor már benne kéne lennie a devben.
-
Bunda555
tag
Beta 5 most végre jól muzsikál, csak ne szóljam el h. majd a 6 erre rácáfol
Szubjektív tapasztalat, amikor kijött egy public beta a köv. Dev verzió telepítésével jó volt várni, mert tuti volt benne vlmi hiba. Most ilyen volt pont a beta 4 (azt hiszem abban volt a fényerő hiba).Hát rácáfolt Az hagyján, hogy a céges IMAP fiókom nem megy beta 1 óta a gyári mail appban, de most már a gmail sem szinkronizál benne. Az új levelek megjönnek, de a desktopon törölt levelek is ott világítanak olvasatlanként. Remélem mindez már az új mail app előszele és majd azzal minden fasza lesz.
-
Bunda555
tag
válasz tuzpenge #502 üzenetére
Volt olyan korábbi háttér amit invertált és úgy is maradt. Viszont váltogatva a korábbi hátterek közt, azt vettem észre, hogy váltás után visszaállnak az ikonok kicsi/világosra. Míg vissza nem váltottam egy olyan háttérre, ahol most kijavítottam ezt. Ott megőrizte a nagy/sötétet. Szóval nálam letárolja az ikonstílust a háttérrel együtt. Feature vagy bug lesz?
-
Bunda555
tag
válasz dvdbackuper #487 üzenetére
Nagyon egyedi, hogy kinél milyen a béta. Nálam a carplay beragadó hangvezérlést egy clean install rendberakta XS-en, a szakadozó zene hiba hívás után meg megszűnt, miután váltottam i13-ra. Ugyanazon bétán belül. Függ ez eszköztől, meg attól is, hogy milyen alapra tetted fel. i13-on beta 4-en folyton beragadtak az értesítések a zárolt képernyőn.
Lekopogom, de most a beta 5-ön minden megjavulni látszik, eddig nem tapasztaltam semmi problémát. -
Bunda555
tag
Csak egy eszmefuttatás: Az Apple bármelyik verzióban megváltoztathatja/javíthatja a felhasználói adatok tárolási módját, az adatstruktúrát. Egy újabb rendszert fel lehet készíteni arra, hogy megegyen egy régebbi struktúrájú mentést, de visszafelé ez nem igaz. Valószínűleg ezért nem engedi meg az Apple, hogy egy magasabb verziószámú mentést állíts vissza egy régebbi rendszerre. És valószínű az is, hogy ennek megállapításához csak azt nézi meg, hogy milyen verzióval készült a mentés. A fentebb linkelt leírás alapján automatikusan nem fogja megengedni (nem próbáltam) a 18.1 mentés visszaállítását 18-as rendszerre. Viszont ezt ki lehet cselezni azzal, ha átírod a verziószámot. Kérdés, hogy ha mégis volt változás az adattárolás módjában, akkor mi történik? Azt a részt, amit nem tud értelmezni kihagyja vagy behal az egész?
-
Bunda555
tag
válasz norbertoth #480 üzenetére
Újabb verzióval készült biztonsági mentést régebbi rendszerre elvileg nem lehet feltenni, de azért megpróbálhatod a mentés verziószámát átírni az itt leírtak szerint: [link]
Itt azt írják, hogy pl. a 18 beta 2 mentés visszaállítását 17.5.1-re tesztelték és az sikerült.
Nem hiszem amúgy, hogy egy 18 és 18.1 backupban annyi eltérés lenne, hogy ne menjen ezzel a módszerrel. Egy próbát megérhet. -
Bunda555
tag
Carplay-nél clean istall után megszűnt a random bekapcsoló hangvezérlés, a szaggató zene hívás után viszont megmaradt. Szerencsére egy hangvezérlés be/kikapcs a kormányom lévő gombbal rendberakja.
Beta 4 update után beragadt valami, mert fixen világított a mikrofon visszajelzés. Azt jelezte a vezérlőközpont tetején, hogy az Accessibility GUI használja, bármi is legyen az. Se restart, se force restart nem segített, csak a clean install.[ Szerkesztve ]
-
Bunda555
tag
válasz Bunda555 #363 üzenetére
Mivel még nem kellett ios-t downgrade-elnem, ezért el is bénáztam Azt hittem a törléssel az utolsó stabil megy vissza, de már utánaolvastam és látom, hogy nem így kellett volna. Viszont érdekes tapasztalat, hogy simán visszament a szűz 18-ra a korábbi 17-es backup, és most a szűz rendszer (beta 18) nem produkálja a korábbi hibákat. (carplay-t még nem próbáltam)
Lehet benne valami, hogy főverzió váltáskor nem árt egy clear install. Ez 16 óta rakodott egymásra. -
Bunda555
tag
Hát ez egyre rosszabb lesz. Wireless carplay zenelejátszás alatt ha jön egy hívás, utána szaggat a zene. Szintén carplay alatt random aktiválódik a hangvezérlés. Néha nem reagál az idrive vezérlés, csak tapperolni lehet. Most pedig zenelejátszáskor (fülessel), ha felébresztem a képernyőt vagy jön egy értesítés, akkor leáll a lejátszás. Szaggatás béta 1 óta megvan, a hangvezérlés béta 3 óta, a leállás most jött a 4-gyel. Ment feedback mindről, de gondolkodom, hogy visszamegyek 17-re. Béta 1-gyel nem volt ennyi bajom. Csak a sötét/nagy ikonokat sajnálom, már megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest