Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz Don't Panic #40199 üzenetére
lehet nem is tudnak róla
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
válasz Don't Panic #40197 üzenetére
nem megy itt se [link]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
zuzo28
tag
válasz Don't Panic #31210 üzenetére
Kérlek majd osszd meg a taptasztalatokat! Bizonyára páran hasznát vennénk!
Egyébként nagyon szomorú az, hogy egy kezdetben ULTRAn 64 playerrel simán futó game fél év után gyakorlatilag használhatatlan a nagy játékosszám mellett...
Csak pislogok, hogy régen imádtam az opretions-t, most meg görcsben van a gyomron a csatlakozásnál. Közben meg már azon gondolkodom, hogy megéri-e a konfigváltás, mert mindjárt itt a Turning Tides, utána már csak egy DLC marad, a játékosszám szépen folyamatosan csökken PC-n...
Arról az esetről meg ne is beszéljek, ha teljesen véletlenül valamelyik partch megoldaná ezt a kérdést én meg ott állnak az újonnan feleslegesen vásárolt konfiggal -
voodoo98
addikt
válasz Don't Panic #31210 üzenetére
Nekem sem determinisztikus! :S Egyik nap jó, másik nap nem. Van néhányszor, h nálam van a hiba, de sokszor nem.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Rem-X
senior tag
válasz Don't Panic #30091 üzenetére
Nagyon köszönöm! Szuper összefoglaló.
Try again, fail again, fail better!
-
sixpak
nagyúr
válasz Don't Panic #29898 üzenetére
Nem, cssk server browsert használok, úgy is szar....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
voodoo98
addikt
válasz Don't Panic #29880 üzenetére
Server Disconnected! nekem is van néha.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
zzola
titán
válasz Don't Panic #29880 üzenetére
EZ a Premium upgrade!
Hogy miért? Mert egy fos!
-
sixpak
nagyúr
válasz Don't Panic #29805 üzenetére
Ugyanez....full fos lagtenger, majd disconnected, esetleg csak simán kilép. 4-ből 4 menetben ez volt.
Eddig nem mondtam ki, de most lassan egy hónap után igen: ez a világ legszarabb online játéka technikai oldalról, elég régóta játszok, de még csak hasonló rakás szarra sem emlékszem...mindez egy 100 eurós AAA játéktól. Én már csak abban bízok, hogy elfordulnak lassan az emberek ettől a hulladéktól, lassan tönkremennek és valami normális fejlesztő/kiadó megpróbál valami normális online játékot összehozni.Intelkiller: Holnap indul pár szerencsétlen játékos számára az új mod alpha tesztje.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz Don't Panic #29763 üzenetére
2 hetente akciós. Lassan úgy érzem magam a játékkal mintha a Titanfall 1-2 lenne.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
SkyS1gn
félisten
válasz Don't Panic #29766 üzenetére
Ja ez olyan hogy megemeljük x százalékkal aztán levisszük ugyan annyival had örüljön a bolondja
Megjelenéskor megvettem én (de minek...) akkor még elment ennyiért.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Rico45
őstag
válasz Don't Panic #29761 üzenetére
Akkor veszem én is ezt!
Tegnap majdnem megvettem drágábban :-)
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
SkyS1gn
félisten
-
zzola
titán
válasz Don't Panic #29761 üzenetére
Ne ess pánikba! Manapság minden második héten akciós, gondolom nem nagyon fogy...
-
giornalista
senior tag
válasz Don't Panic #29581 üzenetére
nem biztos. lehet, hogy magát a medált már megcsináltad egyszer, de megszerezheted újra, ha akarod. (viszont még nem kezdted el)
-
Gery9112
őstag
válasz Don't Panic #29581 üzenetére
Ja hát a medálok alapból bugosak. Amit megcsináltál szürkén mutatja, amit nem csináltál meg néha azt késznek mutatja. 3 részből álló medálnál 2 részt megcsináltál de ha újra megkapod a medált mutatja, hogy meddig jutottál de amúgy elölről kell kezdened.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
prokxy
veterán
válasz Don't Panic #23556 üzenetére
Azért kell, h a jármű megmaradjon, egyébként 1 is elég, csak ugye lassan spawnol a motor.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Don't Panic #23521 üzenetére
Folyamatban...A 4-nél megnéztem, amit Ori mondott, ha pl. a hangnál módosítok vmit és apply, akkor is hiba. Tuti vmi jogosultság vagy vmi hülyeség lesz...
szerk: viszont a BF4 megy fullscreenben, csak ha módosítok vmit és alkalmazom, akkor áll le.
Eseménynaplóban ez a gond:
C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\bf4.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\ nv_dispi.inf_amd64_e69a53b8ddde469c\nvwgf2umx.dllA hibát okozó alkalmazás neve: bf1.exe, verzió: 1.0.49.28890, időbélyeg: 0x58ad6a16
A hibát okozó modul neve: nvwgf2umx.dll, verzió: 22.21.13.8165, időbélyeg: 0x58df044c
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000844ab9
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1a08
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d2b95d779c0363
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1\bf1.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\ nv_dispi.inf_amd64_e69a53b8ddde469c\nvwgf2umx.dllMindkettő esetben...NV driver lenne a gáz?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Evome
senior tag
válasz Don't Panic #23458 üzenetére
Semmi különbség a 2 verzió között erre céloztam. Mivel a barátomnak is letöltötte ugyan azt a tartalmat amit nekem.
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
válasz Don't Panic #23456 üzenetére
a barátom akinek nincs Pass-a ugyan annyit szedett le mint én. Szóval Szerintem nicns semmi különbség méretben a pass-os meg a sima változat között
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
inf3rno
nagyúr
válasz Don't Panic #23181 üzenetére
Én csak a gránátokat meg az ideggázt szórom, a gépfegyverrel csak közelit tudok ölni még így is, hogy sikerült 2x-es zoom-ot rátenni. Gondolom majd később lesznek komolyabb fegyverek, de közel sem annyira átlátható, hogy melyik mit tud, mint BF4-ben. Ma azért átmentem lóval 6-on egyszerre, az a része tetszett.
Buliban hasznos! =]
-
prokxy
veterán
válasz Don't Panic #23087 üzenetére
Originen állítsd át az alapértelmezett könyvárat arra, ahová le szeretnéd tölteni, majd ha az kész, akkor visszarakhatod. - én sem szóltam!
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
válasz Don't Panic #23087 üzenetére
nem szóltam
-
Lac-coo
őstag
válasz Don't Panic #13929 üzenetére
Ez nem kemenykedes, minek piszkalni ha valami jo ?
I love latte-avokado !
-
RaGi91
senior tag
válasz Don't Panic #11962 üzenetére
Medic a mainem jelenleg, majdnem minden mapon. Átlag 25-30 kill, 10+ revive, meg persze a heal. Ésszel kell, fejre menni. Folyamatosan lövés közbe nyomom a Q-t is. Tagelek mindenkit akire rálövök, jön a pont
-
válasz Don't Panic #11962 üzenetére
Akkor nem jól csinálsz valamit. M1916-ból 3 megy testre és fekszenek. Persze nem lehet vele ész nélkül mert nagyon szór, ha csípőből próbálod.
Van a Factory verzióval még másik 2órám meg 161killem.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Don't Panic #11948 üzenetére
M1916 Opticallal tolom, nagyon jó persze közelre nem adja annyira...
(#11949) guftabi96 nekem az első fegyvere sem volt rossz bár meg kell szokni csak keveset sebez.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
guftabi96
addikt
válasz Don't Panic #11948 üzenetére
Az első fegyvere nem jó, de utána szerintem teljese rendben van.
M1907 SL
Selbstlader M1916 (ebből a marksman a legjobb szerintem, a legkisebb zoom-mal. )
Én inkább az Assaultot érzem elkeféltnek... Megint az van, mint 4-ben... ott is az smg-k voltak az Engineer kaszthoz (csak ott legalább lehetett választani carbine-t, dmr-t is.
Itt meg semmi.
A 10-es szinthez járó fegyverről azt olvastam, hogy az jó. De mire az nekem meglesz...
Ezt az mp18-at nagyon utálom, olyan kicsi sebzése van, hogy esélyem nincs arra, hogy értékelhetőt alkossak vele.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Polllen
nagyúr
válasz Don't Panic #5824 üzenetére
Én ezért nem játszom HC-t BF4-ben. Hp le van véve 60%-ra és ennyi. Ugyanúgy meg kell sorozni a hernyógörényt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
H4rt1g4n
tag
-
F e Z o
veterán
válasz Don't Panic #5271 üzenetére
Párszor próbálkozni kell, de 4-5-re mindig online leszel.
H2O über alles!
-
F_Zolee
veterán
Először nekem is ezt írta majd Go online feliratra nyomva már ment is.
Ja és nemrég megvolt életem első piros halálja.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
mert gondolom javítják ezt a hibát, [link]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Ateszpapa
addikt
Most töltöttem le, ki próbálnám, erre EA Online Failed.
-
Laraxior
titán
válasz Don't Panic #3783 üzenetére
Biztosan lesz, hiszen, csak szerver beallitas kerdese.
Mint ahogy lesz majd mindenfele jatekmod is a szervereken, gondolom lesz ahol kiveszik ezt az elit baromsagot, stb...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Don't Panic #1710 üzenetére
Érdekes ez a fHD videó sokkal jobb minőségű mint jFrags-é fHD-ban.
Amúgy tetszik az olyan apróság is mint hogy a lánctalp felszórja a talajt amin épp mész...sár, fű, föld.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
sixpak
nagyúr
válasz Don't Panic #1710 üzenetére
Letölthető UHD trailer van valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest