- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Microsoft Excel topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok 10-5 kuponra? Holnap lejár 2db-om. 20 dollár alatt érdekelne egy adott termék. -
gorje
senior tag
válasz
zeon.hu #4239 üzenetére
Köszi a választ! Én is szimpatizálok a BW termékekkel és napi szinten használom őket (pl. füles nagyon jó és az "elárazott" 5 portos töltő is hibátlan).
Xiaomi 10000-es PB-t használok, a ducibb fajtát. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. A vékonyabb/újabb fajtában is jó cellák vannak? Ismerősömnek rendelném névnapjára és a "jobbikat" venném. Utánuk nézek mindjárt.+Más/ugyanaz a kérdés: A mobil app-ban hol találom a Fashion Trending oldalt? Én vagyok csak ennyire láma ?
-
gorje
senior tag
Ha már power bank téma. Én is ráztam egy 50%-os bw p3 kupont. Ez jobban megéri mint a Xiaomi?
A mobil app-ban hol találom a Fashion Trending oldalt? -
gorje
senior tag
Szia!
Szerinted szükséges írni nekik ez ügyben (ha igen mit javasoltok)? Jó lenne kapnék azért 1db-ot.
Csak 1 levelet kaptam.(Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
If you have any question, please feel free to contact our customer service cservice@banggood.com.
és így néz ki most a rendelésem (becsukva Primary Package és statusnál check)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Amazon Kindle
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest