- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Van a BG-nek vásárlói védelme azt kell igénybe venni, a PayPal csak akkor ha nem tudsz velük zöld ágra vergődni. Így szól a PayPal vásárlói védelmének alap feltétele.
Hivatalosan a BG szerződési feltételek szerint, ha nincs szállítási biztosítás akkor nem jár semmi.
Ha elveszne csak ekkor jár az ingyenes újraküldés vagy a könyörgés nélküli refund. Ennek a biztosításnak a díja bőven belefér a megspórolt Áfá-ba.
Sajnálatos módon többen spórolnak ezzel, aztán ha gond van rögtön szaladnak a PayPal-hoz, így kényszerítve a BG-t hogy azt az egyébként a vásárlással elfogadott szerződési feltételt megkerüljék.
Ez nem tisztességes vásárlói hozzáállás.[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Nekem még van 55 perc de már el van adva. Az hogy lehet?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Topikgazda
A garancia oldalon le van írva, az érvényesítése egy kicsit körülményes.
Illetve az adott termék leírás Return policy-ében Pl. ennél a Xiaomi Redmi Note 4 Fingerprint 5.5-inch 3GB RAM 64GB MTK X20 Deca-core 4G Smartphone 1 év garancia[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
Köszi szépen, én is ezt néztem ki
(#5072) 206 cc Köszi, én is a nagyobb szetteket néztem ki, fel kellene újítanom a fúrószár készletem, mert vagy eltörtek, vagy elvesztek, vagy elkoptak, ami eddig volt
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
maestro87
őstag
Csak a drágább cuccokból jóformán annyira nem érte meg nekem semmi a fúróállványon kívül.
Illetve még a 2$-os T12-es DIY forrasztóállomást szeretem volna (eredetileg 12$), de abból is csak 15 db volt mindig. Bezzeg Gearbest simán kiszórt volna belőle 200-at is...(#4924) sysrq:
Itt volt az oldal közepén, a helye még most is ott van. 1,1$-ba, 11$-ba és 110$-ba kerültek a cuccok. De nem sok kör volt, naponta vagy 3-4. Persze a mikroszkópot meg a telefont mindig gyorsan elkapkodták (3db), a többi 11$-os cucc meg szinte ugyanannyiba került mint snap-up-on kívül. -
maestro87
őstag
A snap-up-os gyalázkodás azért szerintem érthető. Nekem már 2. éve nem jött össze semmi benne (mióta nem kell rögtön fizetni), illetve egy fúróállványra tudtam most csak lecsapni 12 dodóért, de ez ugye mégse 1$, na meg dolgozni is kell vele, szóval tudtam, hogy sikerülni fog.
Meg a VIP részlegen lévő Snap-up-ban jött össze két 1 dolláros cucc ([link] [link]), az is csak azért mert sokan csak a fő snap-up oldalt ismerték. Pedig volt itt 10$-ért Digoo fogkefe is, ami a fő snap-up-ban 10 ms alatt elfogyott volna, itt meg 20 perc múlva is volt még az 5-ből.
A legnagyobb baj szerintem a snap-up-pal, hogy pl. háromszor-négyszer raknak ki valamiből 20 db-ot, pedig ha egyszerre kiraknák az összeset, akkor a script-tel nem rendelkező emberek is jobb eséllyel indulnának érte...
(Valaki írjon már rá egy script-et, aztán jövőre legalább tudnánk versenyeztetni a scriptjeinket. )
A másik kedvencem meg, hogy mindig éjszakára rakják be a jó cuccokat mikor még ők is alszanak vagy ébredeznek. Gearbest legalább az európaiakra gondolva választ időpontot a villámakciókra, Banggood nem tudom miért nem...(#4921) Druss: Köszi ezt nem tudtam, mert csak felületesen olvastam el a felugró ablakot és gyorsan be is zártam.
-
Topikgazda
Tudom hogy nem nekem szólt, de vannak írott és íratlan szabályok az elektronikus kereskedelemben.
Én mindig le veszem a hirdetést, ha elfogy a termék és újból felteszem ha lesz eladható mennyiségem, ha darabszámra adok kedvezményt akkor annyi darab félretéve amit arra szántam. A megvett terméket a meghirdetett áron adom el, ha ott elcseszek valamit, akkor nem rinyálok a vevő felé, hogy ez valamiért többe kerül, úgy jártam, dolgozzak figyelmesen.
Amit én megteszek, megtehetek, azt elvárom mástól is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- i5-ös félkonfig
- i3-as félkonfig (Win11 kompatibilis)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest