Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Adott egy HP 8440p laptop, amibe sima integrált intel hd grafikus kártya van.
Solid edge ST6-ban (3D tervező szoftver) tervezek pár dolgot asztali gépen, amiket be kell vinnem a munkahelyemre megmutatni, a gond pedig a következő: már egy egyszerű összeszerelésnél vagy sima rajzolásnál leáll a solid edge alkalmazás, legtöbbször akkor, amikor forgatni akarom az alkatrészt.
Úgy gondolom, hogy a videokártya lehet a ludas ebben, mivel, ha az intel control panel programban a teljesítményt maximumra állítom, akkor aránylag jól megy, nem fagy le a program (viszont összetettebb szerelést még nem nyitottam meg vele), de így meg hamarabb is merül le az akksi (amúgyis max 2 órát bír energiatakarékosba).
Ez azt jelentené, hogy ez a intel hd gpu ennyire gyenge?
Illetve gpu z-ben megnéztem miket ír a gpu-ról, az alábbi képek fogadtak. Nem tudom, hogy azok a hibás adatok azt jelentenék e, hogy valami gond van a gpu-val. Plusz elvileg a gpu max mérete valami 1700MB körülre írják, nekem viszont a gpuz max 70MB-ot mutatott eddig..
[link][link]
Szóval most tanácstalan vagyok, hogy a laptop rossz, vagy csak simán le kell egy nagyobb gpu-val rendelkező laptopra cserélnem ezt, vagy valami beállítási gond van.
Valakinek tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest