Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Adott egy HP 8440p laptop, amibe sima integrált intel hd grafikus kártya van.
Solid edge ST6-ban (3D tervező szoftver) tervezek pár dolgot asztali gépen, amiket be kell vinnem a munkahelyemre megmutatni, a gond pedig a következő: már egy egyszerű összeszerelésnél vagy sima rajzolásnál leáll a solid edge alkalmazás, legtöbbször akkor, amikor forgatni akarom az alkatrészt.
Úgy gondolom, hogy a videokártya lehet a ludas ebben, mivel, ha az intel control panel programban a teljesítményt maximumra állítom, akkor aránylag jól megy, nem fagy le a program (viszont összetettebb szerelést még nem nyitottam meg vele), de így meg hamarabb is merül le az akksi (amúgyis max 2 órát bír energiatakarékosba).
Ez azt jelentené, hogy ez a intel hd gpu ennyire gyenge?
Illetve gpu z-ben megnéztem miket ír a gpu-ról, az alábbi képek fogadtak. Nem tudom, hogy azok a hibás adatok azt jelentenék e, hogy valami gond van a gpu-val. Plusz elvileg a gpu max mérete valami 1700MB körülre írják, nekem viszont a gpuz max 70MB-ot mutatott eddig..
[link][link]
Szóval most tanácstalan vagyok, hogy a laptop rossz, vagy csak simán le kell egy nagyobb gpu-val rendelkező laptopra cserélnem ezt, vagy valami beállítási gond van.
Valakinek tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Akciókamerák
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Belèpő GAMER setup!! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest