Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanki

    addikt

    Sziasztok.
    Adott egy HP 8440p laptop, amibe sima integrált intel hd grafikus kártya van.
    Solid edge ST6-ban (3D tervező szoftver) tervezek pár dolgot asztali gépen, amiket be kell vinnem a munkahelyemre megmutatni, a gond pedig a következő: már egy egyszerű összeszerelésnél vagy sima rajzolásnál leáll a solid edge alkalmazás, legtöbbször akkor, amikor forgatni akarom az alkatrészt.
    Úgy gondolom, hogy a videokártya lehet a ludas ebben, mivel, ha az intel control panel programban a teljesítményt maximumra állítom, akkor aránylag jól megy, nem fagy le a program (viszont összetettebb szerelést még nem nyitottam meg vele), de így meg hamarabb is merül le az akksi (amúgyis max 2 órát bír energiatakarékosba).
    Ez azt jelentené, hogy ez a intel hd gpu ennyire gyenge?
    Illetve gpu z-ben megnéztem miket ír a gpu-ról, az alábbi képek fogadtak. Nem tudom, hogy azok a hibás adatok azt jelentenék e, hogy valami gond van a gpu-val. Plusz elvileg a gpu max mérete valami 1700MB körülre írják, nekem viszont a gpuz max 70MB-ot mutatott eddig..
    [link][link]
    Szóval most tanácstalan vagyok, hogy a laptop rossz, vagy csak simán le kell egy nagyobb gpu-val rendelkező laptopra cserélnem ezt, vagy valami beállítási gond van. :F
    Valakinek tipp?

Új hozzászólás Aktív témák