Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
Igazad van kulon programmal nem neztem viszont nemtudom neked milyen vga-d van mert nekem anno 660-n nem porgot fel attol hogy bongesztem vagy flash-t lejatszott elmondasod alapjan akkor minimum ha csak bongeszek 21kw koruli plussz fogyasztast kene produkalni... De ez nem igy, van less meg egy gpu testet ,az igaz hogy high power es amd kartyak kicsit sokat esznek, de a monotorok tobbet esznek high contrast mellett illetve egy 40w-s ego is ha annyi ideig megy tobbet eszik.
Igaz nem ismerem a programot de nemhiszem hogya vga-t teljessen lelovi max ilyen hiber allapotra de akkor is fogyaszt , mert nem mindegyik rendelkezik rendes energiamenedzsmenttel.Ha egy 660 10w-t eszik blueray alatt mennyit is ehet bongeszes kozbe ? Nem hiszem hogy tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest