Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #45181 üzenetére
Viktor, ÉN VAGYOK a riasztósom :-)
-
localhost
Közösségépítő
localhost segítséget várPraktikussági szempontból, ha egy GSM-kompatibilis riasztóba SIM-kártyát szeretnék, azt melyik szolgáltató milyen csudatarifájú SIM-kártyájával érdemes felszerelni?
Rendelkezésre állási idő, feltöltési összeg, SMS Ft/darab és egyéb hasznos, gyakorlati válaszokat várok.
Jó a "Csak adatkártya" is? Vagy beszélgetős legyen? -
localhost
Közösségépítő
Feltöltött és amúgy minden funkciójában működőképes mobiltelefont hogyan tudnék bekapcsolni, ha a főkapcsoló gombja nem működik? Ha be tudnám kapcsolni, lemerülésig mindene funkcionálna.
Zte blade V. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Derya001 #27228 üzenetére
Szia Ismerőseidnek telefont a MILYEN TELEFONT VEGYEK témát javaslom vásárlási tanácsokhoz.
-
localhost
Közösségépítő
Galaxy mini:
Alapfokú kérdés: ha a telefonomra teszek egy Launchert, akkor abban nincs a nyitóképernyőn balra lenn HOMESCREEN Telefonálni_akarok azaz tárcsázó gomb. Miért és hogyan kellene odabiggyeszteni ? -
localhost
Közösségépítő
válasz
dvdbackuper #27182 üzenetére
Hacsak újra nem tárcsázza a kitörölt számokat egyenként, de az időpontok akkor sem fognak stimmelni. Ezért nem kell a barátnő telefonjában leskelődni
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Nescafé #27157 üzenetére
Az ilyen kérdésre én ezt ajánlom: Milyen mobiltelefont vegyek?
A Keresztanyádnak is! -
localhost
Közösségépítő
válasz
mazsola48 #27083 üzenetére
Milyxen mobiltelefont vegyek? - tátod van erre specifikus téma, ott kérdezz.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Zsotiabeka #27054 üzenetére
kézikönyv! és a szoftver
Nem, nem kell megköszönnöd, én sem tudom fejből, hanem MOST KERESTEM NEKED!
Kábé ennyi ideig tartott, ne haragudj, hogy nem ment rövidebb idő alatt.
Bocs most látom, hogy a két link gyakorlatilag ugyanaz, akkor szépen kérlek baloldalt a kézikönyv és Szoftver menüpontok között váltogass magad. Köszönöm!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
manoarc #27048 üzenetére
NEKEM egészen biztosan működött a sima másolás, feltétel, hogy mielőtt kiveszed a memóriakártyát, a telefon menüjében "csatold le, válaszd le". Ezután mindent felmásoltam a hdd egy könyvtárába és onnan vissza a nagyobb memóriakártyára. Ezután a nagyobb kártya ment a gépbe és TÁDÁMM, működött. Galaxy mini / Android. [link]
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
-
localhost
Közösségépítő
Igen kisrobot... mit keressek? például ezt ?
Backup / kártyacsere / restore ?
És ez a program a telón marad, nem akar a kártyára mászni? -
localhost
Közösségépítő
Ha az okos telefonomhoz kapott microsdhc kártyát kinőttem és tennék bele egy nagyobbat, akkor a tartalmakat egyszerűen átmásolom, vagy kell ehhez valami tool?
Mert az oké, hogy az általam rátöltött zenékkel mi lesz, de a rátelepített alkalmazások simán másolhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó saját gyűjteményből a képeken látható Sony Ericsson telefonok mind működik többnyire független
- Microsoft 535 és 640 (mindkettő W10)
- Retro mobil eladó! Sony Ericsson T310 + Kamera, dobozos!
- NOKIA E71 Szép állapotban, gyűjtői darab
- Evolveo Easyphone FP kagylótelefon, újszerű állapotban, garanciával - INGYENES FOXPOST szállítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest