Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Samsung szervizzel akadt problémám. Beadtam javításra Samsung Wave II-es, garanciális készülékemet: bluetooth nem tudott fájlt fogadni, GPS nem működött, időnként magától újraindult, hívások után sűrűn fagyott. Arra most ki sem térek, milyen szerencsétlenkedéssel indult a dolog (Allee szerviz). Kaptam az értesítőt, hogy mehetek a készülékért, testvérem hozta el...
...nem javították, mert ismeretlen idegen anyag került bele. Állítólag képeket is mellékeltek (a telefon és a papírok még nincsenek nálam). A probléma az, hogy az életben nem ázott el a telefonom, nem is folyattam rá semmit. Kondenzációra tudok gondolni (nem tartom valószínűnek), vagy izzadságra, mivel nyáron telefonálás közben hozzá szokott érni az arcomhoz (ezt azért még bőven rendeltetésszerű használatnak tartom).
Elvileg a központi szervizben járt, azt javasolták. Még örültem is, mert elmondásuk szerint ott mindent átnéznek rajta, ami kicsit is gyanús, cserélik. Garancia lejárta előtt álltam, ez kimondottan tetszett. Annyi eszem van, hogy ha belefolyatok valamit, nem kérem a tüzetes átvizsgálását....
Mit tudok tenni, hogyan tudnám igazamat bizonyítani, elérni a telefon garanciális javítását?
Előre is köszönök minden hasznos tanácsot!
Üdv:
BalázsUi.: volt tapasztalatom Nokiával, SE-nal, de Samsungék mindent alulmúltak. Ha nem változtatnak álláspontjukon, nem merek legközelebb is Samsung terméket venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Akciókamerák
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest