Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung C24FG73 monitorom van, és láttam egy videót, ahol egy egyébként nem freesynces monitornál (jelen esetben amd apus laptopnál) a CRU nevű szoftver segítségével bekapcsolták a freesyncet de ami fontos, hogy beállították a tartományt is. Nos a kérdésem az volna, hogy ha valakinek akiknek hasonló monitoruk van és esetleg megpróbálkoztak ilyesmivel, ki tudták tolni 48ról 30hz re a tartományt? Vagy egyáltalán lejjebb?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
Bazz ezt nem hiszem el... Vettem egy másik USB hubot és arra is kékhalálozik...tök jól megy minden amíg nem kell újraindítani de a winfos valamiért olyan drivert szed le amivel tökön szúrja magát Most mit csináljak?
-
Simi37
őstag
válasz RedCactus #93525 üzenetére
Nem o.O A kékhalál is azt írta, hogy valamelyik driver lesz a problémás...ezek szerint az usb hub-é volt az...amit a win
fosdows szedett le...ilyenkor mit lehet tenni? Vigyem vissza, hogy "Hé, kékhalálos lesz tőle a gépem adjatok másikat!" . .?Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
válasz RedCactus #93525 üzenetére
Azt még nem próbáltam de fogom Megpróbáltam visszaállítani 2 héttel ezelőttre (az egyetlen visszaállítási pont). De nem sikerült neki...a félkész valamit sikerült visszavonni az újabb("szokásos") kékhalál ellenére is...
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Olyan probléma adódott, hogy minden 2. indítás 0x0000007e kékhalál. Utána a legutóbbi helyes beállításokkal jól indul, de azzal fogad, hogy a beállítások módosításához újra kell indítani a gépet...és kezdődik elölről. Csak pár napja csinálja és nem tudom mi miatt. Annyi történt, hogy USB hubot cseréltem, mert a másik tönkre ment...
Gép aláírásban.
Köszi: Simi37
-
Simi37
őstag
válasz philoxenia #84065 üzenetére
Próbáltam minden verzió alatt ua mindig
-
Simi37
őstag
válasz philoxenia #84063 üzenetére
Van
1: (Disney Classics) Tarzan Activity Center
2: (Disney) Magic Artist DeluxeMiért ilyen dedósak?
1. Ki akarom próbálni magam meg nosztalgiázni egy kicsit
2. Megmutatni a kisebb tesóimnak, hogy amikor Én voltam kicsi akkor nem FIFA 15 grafikájú játékok voltak.Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
válasz Satyricon #84061 üzenetére
Igen ez 2 játék. Jó régi mind2 az 1ik megy a másik nem csak azt nem tudom h miért? És 1korúak...pontosabban mind2 megy és hangja is megy mind2nek de az elsőnek ilyen 64 színű valami van vagy nem is tudom mi na lényeg nem így kéne kinéznie...így kéne:
Jobb képet nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Találtam jó régi játékot amivel még akkor játszottam mikor nagyon kicsi voltam. Gondoltam megint kipróbálom viszont szembesültem ezzel a problémával: Képek minőségét nem leszólni se a sima, se fraps, se a bandicamos screenshot nem csinált képet
Ugyanezen lemezen található egy másik játék demója is:
És itt minden normális...mi lehet a baj?Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Politika
- E-book olvasók
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok