Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
a 0 % kondiciós HDD-k vagy nem 100%asok adattárolónak hibátlanul működnek? megbizható? nem tűnik el adat?
-
XP NINJA
őstag
szeretnénk, hogy amikor battlefield3-on játszok, haverom lássa, otthon a saját gépén. logmeinen próbáltuk, de ott kb 8mp-ként villan be egy kép a játékból
-
XP NINJA
őstag
válasz malagutif122 #9705 üzenetére
akkor szerintem most optimális
-
XP NINJA
őstag
válasz malagutif122 #9701 üzenetére
én most szedtem ki mindent, csak a cpu hűtő meg a táp és a vga maradt. és a config i3-2100 + hd5830 Xtreme
szóval nem lényeges annyira. mondjuk a cpu hűtő m9gé érdemes ami segit kifújni
-
XP NINJA
őstag
prohardverre be szeretne regisztrálni tesóm, csak nem tudom hogyha egy gépet használunk akkor lesz-e valami gubanc? nem leszünk kitiltva?
-
XP NINJA
őstag
hello
kéne egy olyan program amivel 400db zeneszám elől ki tudok törölni 2 számjegyet. total commanderrel nem sikerült.
meg IT Cafe-n nem tudom hogyan kell egy bejegyzésben új oldalt létrehozni
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
jelen pillanatban mennyit érhet egy 400 gigás samsung hd401lj hdd? 100/100
-
XP NINJA
őstag
ha revoltec fénycsövet nem inverterre kötök hanem ventilátor csatlakozóra az alaplapon akkor működni?
-
XP NINJA
őstag
miért van az ha ugyanolyan ventilátort ugyanolyan sebességgel ugyanoslyan sűrűn fúrt lyukacsos oldallapon sokkal hangosabb mint ha felül lenne .??
-
XP NINJA
őstag
kérdés: [link]
-
XP NINJA
őstag
Hello.
megvettem battlefield 3-at dvd verzióban. nincs dvd olvasóm (most mindegy milyen okokból) és nem tudom feltelepíteni. addig eljutottam hogy másik pc-n a dvd-kről lévő fájlokat ráraktam egy külső hdd-re, és fel is tudtam telepíteni az első felét, de amikor kéri a dvd2-t akkor nincs olyan hogy tallózás vagy ilyesmi, csak hogy helyezzem be. van virtual clone drive meg daemon tools. csaináltam a dvd2-fájlaiból egy iso file-t, mountolom, de ugyanazt írja: helyezze be a dvd2-t.
hogy lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest