Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Clemi #120795 üzenetére
Az ilyen eszközök sajnos sokszor lutri kategória a kedvencem az USB-s WIFI adapter, vagy megy Windows 10-el vagy nem, évek óta rohad a boltban, a raktárban és nincs hozzá hivatalos Windows 10 támogatás.
Az első 2 opcióval próbálkoznék elsőnek lehet a Gembird-el
Amit a Windows 10 megjelenése után kezdtek el forgalmazni, és a leírásában is ott van a Windows 10 támogatás.Ami neked van - amit találtam róla - lehet egy régebbi típus 4 évnél régebbi és emiatt max Windows 7-hez való driver van hozzá csak hivatalosan.
simpley
Regisztrálj az OPREND-re és ott van frissítésekkel integrált letölthető Windows 7: [link]
+1 Marci112233 6k-ért lehet már venni 120GB-os SSD-t.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Clemi #120792 üzenetére
[link] ezeket nézd meg, érdemes a legnépszerűbbel kezdeni vásárold online és ha gond van akkor tudsz élni a 14 napos elállással. Keress olyat amint nem régóta forgalmaznak tehát újabb és van Windows 10 támogatása.
simpley NEM trollkodásból, de miért akarsz erre egy 10 éves oprendszer rátenni aminek pár hónap múlva vége a támogatása és már így is olyan biztonságilag mint egy szita?
Nekem egy ennél régebbi notin is fut a Windows 10, sőt egy 2003-as asztali gépen is.
Feltelepíted a legfrissebb 1903-as build-et és az simán feltelepíti a driver-eket is hozzá
dawid92
Menj be a GÉPHÁZ - JÁTÉK - menübe és itt kapcsolj ki mindent amire nincs szükséged, lehet ezek zavarnak be. (minden csúszkát húzz OFF-ba, KI állásba, pl. a játék üzemmódot)
Esetleg frissítsd VGA driver-t.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Clemi #116463 üzenetére
Mennie kell annak 1,2-essel is, főleg ha listában szereplőt egyikét veszed meg.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Clemi
veterán
válasz Clemi #115559 üzenetére
Végül kiderült a turpisság! A TP-Link saját gyári drivere és a lemezen a stick mellé kapott szoftver okozta a galibát, de olyan szinten, hogy tegnap megint letiltotta a sticket és most hibába tettem be egy másikat, mar azt se volt hajlandó a gép elindítani és az eszközök között meg sem jelent.
Lepucoltam a gépről minden meghajtót, szoftvert az eszközt eltávolítottam az eszközkezelőben, bedugtam a sticket megint és azóta hibátlanul megy. -
inf3rno
nagyúr
válasz Clemi #115546 üzenetére
Nekem olyan volt egy régi alaplapnál, hogy rádugtam USB hubot hosszabbítóval, és nem ment róla a pendrive, csak az egér. Aztán megpróbáltam külön a hosszabbítóval a pendriveot és külön a hubbal, és mindkettővel ment, csak ha összedugtam a kettőt, akkor nem. Végül kiderült, hogy az alaplap a hibás. Én is erre tippelnék nálad. Az a baj az ilyen alaplap hibákkal, hogy kb. lehetetlen kitesztelni őket. Pl az említett gép mindig újraindította a video kártya illesztőt, meg video hibát írt, miközben a videokártyának semmi baja nem volt. Most is azt a kártyát használom, és teljesen jól megy ebben a gépben....
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest