Hirdetés
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Vettem egy 1 terás belső vinyót, beszereltem a gépbe az SSD és egy másik HDD mellé.
Hard Disk Sentinellel csináltam egy destruktív írás+olvasás tesztet, hogy még az elején kiderüljenek a gyenge szektorok ill. szektorhibák és elkülönítse őket. Utána bementem a win7 lemezkezelőjébe, csináltam két partíciót és amikor formázni akartam őket Gyors formázással, akkor mind a két partíciónál kiírt egy hibaüzenetet (sajnos nem írtam le mit), hogy miért nem tudja formázni a vinyót, de vártam pár másodpercet és mégis megcsinálta mindkét partíción.. Utána simán rá tudtam másolni több GB-nyi adatot és amit kipróbáltam azt utána vissza is tudtam olvasni. Mi lehetett ez a hibaüzenet és találkozott-e már valaki hasonlóval?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Max
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest