Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Sziasztok egy sürgető kérdésem lenne.
Miért van az hogy egy oldalon konkrétan: [elm] nem tudok belépni, mert azt írja ki hogy a sütik engedélyezése szükséges, de közben pedig a sütik engedélyezve vannak?
a fura az, hogy ez csak a teszt rész elindításánál jelenik meg, amikor is egy új ablakot kéne felhoznia amiben ténylegesen elindul a teszt rész, mert amúgy meg enged belépni magára az oldalra.
IE-vel és Firefox-al is probléma, viszont az otthoni gépemen meg simán megy, pedig ott is ugyan így firefox-ot használok ugyanezekkel a beállításokkal.
Ötleteket várok, köszi -
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Vettünk egy gépet, amin előre telepített Xp van, ezzel nincs is semmi bajom, csak az hogy még egyben van az egész partició én pedig a rendszernek és az adatoknak külön particiót szeretnék. A gond csak az hogy se a Partition Magic, se a Paragon nem akarja látni a vinyót benne, mivel van rajta egy 3,4gigás ismeretlen partició, amin gondolom az Xp visszaállítására szolgáló adatok vannak. Hogyan lehet ezt megoldani, hogy ez a partició is megmaradjon, de a maradék 70 gigához is hozzáférjek és szabadon alakíthassam?
Előre is köszi! -
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Ez lenne a kérdésem: kérdés -
Dufresne
addikt
válasz lakisoft #17035 üzenetére
6-8k-ért már kapsz jó minőséget wifi-s routerben is és ha kell a nagyobb sávszél, akkor az N-es megoldások is 15k-tól megvannak már.
Nem biztos hogy feltétlen a felső szegmensre kell koncentrálni.
Nekem is átlag közép kategóriás rouetrem van és volt mindig is és tökéletesen teszi a dolgát. -
Dufresne
addikt
válasz OpUnlimited #16576 üzenetére
Hogy lásd azért segítünk is, nem csak rosszindulatoskodunk: Tuning kezdőknek
-
Dufresne
addikt
válasz OpUnlimited #16576 üzenetére
Tudok adni egy csavarhúzót a megpiszkálásához.
-
Dufresne
addikt
válasz zsolesz010 #16486 üzenetére
Ilyenről én sem tudok. Lehet hogy valami egyedileg írt bios volt, de ilyen a gyári bios-okba tuti nincsen.
-
Dufresne
addikt
válasz zsolesz010 #16477 üzenetére
Úgyvan, egy egyszerű kis router és akkor 1 előfizetés, 1 MAC cím sok-sok gép az ideális eset
-
Dufresne
addikt
válasz Steve-0 #16424 üzenetére
A túlmelegedést akár kézzel is ellenőrizheted, megfogod a bordát és ha nagyon durván süt, akkor gond lehet, ugyanez a memóriáknál.
Igen amúgy lehet gond a memóriákkal is, bár ha lenne akkor máskor is produkálna ilyet szvsz.
Amúgy meg nekem volt olyan egy Geforce3-al, hogy játék közben szétesett a kép és sok-sok próbálgatás után kiderült, hogy az alaplapra rakott amúgy tökéletes memóriákat ha lecseréltem másikra, akkor megszűnik a hiba. Sőt ugyanezzel a vga-val volt hogy egy régebbi 2x-es AGP-s Asrock lapba ha beraktuk, akkor meghülyült a déli híd, elszállt teljesen az usb vezérlés és iszonyatosan működött az IDE eszközök kezelése. Másik vga-vall meg tökéletesen megy azóta is a lap és ez a Geforce3 is megy másik lapban hibátlanul.
Szóval sajnos eléggé sokesélyes tapasztalataim szerint a dolog, próbálkozni kell, hátha rájössz a hiba okára. -
Dufresne
addikt
válasz greatchaos #11423 üzenetére
Ha egy weboldalt akarsz megpingelni, akkor simán beírod a címét a ping után.
Pl ping www.prohardver.hu vagy nem erre gondolsz[ Szerkesztve ]
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Érdekes kérdéssel fordulok hozzátok.
Adott egy Asrock PE Pro alaplap, benne egy Cerka, meg 2db 512-es 400Mhz-es Kingston ram.
Feladat volt, hogy húzzam újra a rendszert rajta, mert katasztrofális állapotok uralkodtak...
Neki is láttam, először adatokat lementeni, Xp-t legyalulni, majd újra telepíteni.
Itt jöttek a gondok a vinyó kerregett össze-vissza, szörnyű zajok jöttek belőle telepítés közben, nomeg 1-2 késleltetett írás hiba, de nagy nehezen felment, viszont ahogy gondoltam is előre, fagyott a rendszer. Volt már ilyen vinyó problémám azért gondoltam. Mondtam is kell bele egy új vinyó. Meg is vettem, bele is raktam és megdöbbenésemre hasonló jelenség fogadott (pedig a vinyót otthon leteszteltem és jó is volt).
Hiba jelenség, hogy vinyót folyton felpörgeti-leállítja a gép és közben hallani az olvasófejet is ahogy kattan egyet-egyet.
Telepítés rohadt lassan ment úgyanúgy megvolt valami késleltetett írási hiba, de azért felment az Xp, de onnantól pl office-t sem tudtam telepíteni, mert valami írási hibával kilépett, közbe spontán fagyások, még kék-halál is volt, egyem a szívét. Próbálgattam a 2 IDE csatornára felváltva kötni a vinyót Optikai meghajtót le fel dugni, de semmi.
Még a reinstall előtt volt egy olyan probléma, hogy a 2db 512-es ramból, csak egyet látott a rendszer, de kiszedtem mindkettőt, majd jó sok portól megszabadítottam, visszaraktam és onnantól ment már mind az 1 giga.
Végül pedig a gép azóta fagy ahogy rádugunk egy USB-s eszközt, mindennek tetejébe....
Szóval a kérdés, hogy az ilyen vinyó hiba eredhet-e az alaplap vezérlőjének hibájából, vagy táp, esetleg memória hibára.
Én így a tünetek alapján alaplapra gondolnék, hogy mind a 2 vinyó, még a vadi új is hasonlóan viselkedik és az USB-k is elszálltak.
Gondoltam hátha látott már valaki hasonlót, vagy van valami egyéb ötlet.
Héten jön hozzám a gép és akkor csinálok memória tesztet, meg másik táppal is kipróbálom, de több alkatrészem nincs S478-as rendszerhez
Köszi előre is a válaszokat -
Dufresne
addikt
válasz Sk8erPeter #9221 üzenetére
Fel
Nem fogsz érezhető sebességbeli különbséget tapasztalni.
A fene Lortech forumtárs beelőzött[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest