Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sk8erPeter #29317 üzenetére
smart visítana bootnál, erre való. de átkergetek rajta egy felületellenőrzést az éjjel.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
a vistának ezer meg egy processze van, de ha lenne nem odaillő, annak egy norton és egy ad-aware full system scan mellett azért ki kellett volna buknia. de megnéztem mégegyszer, amit nem ismertem, az mind vista rendszerfolyamat/szolgáltatás/stb. a gúgli szerint.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
sziasztok
vista 64bit alatt jelentkezik a következő problémám.
a képernyő rendszeresen kimerevedik 3-4 mpre, majd megy tovább, majd újra fagy stb. mindezt akár egy egyszerű internet explorer ablakváltás közben is.
memtest most fut, vga driverekkel is próbálkoztam már (ati hd4850), néztem a proci/gpu hőmérsékleteket is, mindegyik normális. egyéb ötlet, mi okozhatja ezt?köszi előre is
-
nagyúr
a folyadékkristályoknak teljesen mindegy, hogy másodpercenként milyen gyakran maradnak változatlan helyzetben. a szemedbe jutó fény frekvenciáját a képernyő síkja mögött elhelyezkedő fényforrás határozza meg (mivel a panelnek magának nincs saját fénye), ami pedig legalább 100Hzen ketyeg.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest