Új hozzászólás Aktív témák

  • Rapid136

    őstag

    válasz copass #22855 üzenetére

    A probléma az hogy sajnos az ügyfeleknek minimális érzékük van a fotózáshoz. Persze ha nem tudja hogy mennyire szar amit kapott, akkor nem is fáj neki...
    És a barátok ismerősök meg szétlájkolják mert cukik a házaspárocska képei. Elmarad a visszacsatolás, de ez amúgy persze egy létező folyamat, hogy negativ (segítő szándékú) vélemények hiján azt gondolja hogy minden tökéletes a munkájában. Mondjuk a szakmai alázat azt diktálná hogy legyen kritikus a képeivel szemben...
    És a rosszabb hogy az érdeklődők is elhiszik hogy ennyi lájkkal jó a fotós. Nagyon idiótának kell lenni ahhoz hogy tönkremenjen valaki az esküvői fotózásban. Főként ha számla nélkül, olcsón csinálja valaki.

    Nevet nem írok, de láttam olyan esküvői képet, ahol a menyasszony (nyilván utólag beöltözve) és a vőlegény kézenfogva futnak a mezőn. A probléma az hogy ezt jól láthatóan a ruha alatt mackónadrágban és sportcipőben teszi. A farakásnál ülve szintén kilóg a szerkó.
    Egy korábbi képén a napellenző kitakarta a vakut, két azonos helyen készült képen sem képes a fehéregyensúlyt beállítani.
    És photography...

    Sony A7 + A7III + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."

Új hozzászólás Aktív témák