-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz dokee78 #44905 üzenetére
Én ugyanígy jártam, az asszony gépét összerakva a processzor elgörbített pár lábat. Felpörgött a venti aztán leállt a gép, képet nem id adott. Kiszedtem, láttam a gondot, kézzel visszagörbítettem a lábakat, óvatosan vissza a procit. A gép azóta is hibátlanul megy.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
jacint78
addikt
válasz dokee78 #44905 üzenetére
Igen. Ehhez nem kell szervíz, csak józan ész. Az egy fémdarab ami el van ferdülve. Ferdítsd vissza és menni fog. Mivel sokat foglalkozom alaplapokkal sosincs "rendes" lapom, az összes ilyenekből van és mindegyik működik. Nem kell ebbe varázslatot beleképzelni, fogsz egy hegyes végű csavarhúzót, gemkapcsot, visszahajtod és megy. Az egész művelet kb. 3 másodperc 125 ezredmásodperc.
Ami mókásabb, az a fent lévő mocsok a lábak között, de kis ecsettel "szálirányban" az is simán kipucolható. Szálirány alatt azt értem, hogy nem a lábakkal szemben, hanem abban az irányban kefélve amerre dőlnek és akkor semmi baja nem lesz.
Ha remeg a kezed, akkor támaszd le az asztalra, vagy a memóriafoglalatokra, csak arra figyelj, hogy az északi híd hűtőjét ne pajszerold, mert lesarkazhatod a lapkát.[ Szerkesztve ]
type your text here..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel LGA 1156 alaplap, + i7-860 Quad Core processzor
- Kingston HyperX Predator DDR4 3200MHz 2x8GB CL16 kit (HX432C16PB3K2/16)
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- Bontatlan, Garanciás Crucial Overclocking Pro 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 RAM 4x16GB
- Gigabyte MC12-LE0 B550 Rev. 1.x
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest