- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alaaf Pi #153 üzenetére
A ribbon nekem az idegeimre megy, így, lassan húsz év után is. Pedig már nagyjából összeállítottam egy saját szalagot, de az interaktivitás gyakran felülbírál.
Nem mintha az egész az ördögtől való lenne, csak ugye a kivitelezés, amikor a szoftver fejlesztője simán átveszi a hatalmat az én gépen és az én igényeim fölött.
Úgy kétezer körül vettem részt egy kicsit bennfentesebb szakmai vitán, ahol nagy részben erről volt szó. A MS képviselői kerek-perec elmondták, hogy pontosan értik a problémámat (amivel nem voltam egyedül, és a többiek sem az egységsugarú Mancika szintjéről érkeztek, sőt, többen képviseltek komolyabb falhasználói szervezetet), de higgyük el, ők tudják, hogy mit csinálnak. Pontosan ismerik az igényeket és azok eloszlását, de nekik a legolcsóbban fenntartható, a többség számára csábító, minél kevesebb felhasználói beleszólást engedő megoldás a jövedelmező.
Valami olyasmivel zárta, hogy sokan hiszik azt, hogy kicselezték a Microsoftot, holott csak annyiról van szól, hogy a Microsoftnak ennyit volt érdeke engedni nekik, miközben kifejezetten jól profitál az alternatív megoldásokból, mivel azok gyakran helyettük végzik el a piszkos munkát.
Ez sajnos egy ilyen üzleti modell és ilyen piaci helyzet.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
ph Idén, egészen pontosan október 14-én sok rendszer marad hivatalos terméktámogatás nélkül.
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest