Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRTs
aktív tag
Én azt max a végén megemlítettem következtetésképp ráadásul nem vonatkozott direktben senkire. Tied meg direktben "ad hominem", hoppá.
Enyém meg akinek nem inge kategória (akinek meg igen az remélem tanul belôle).
-
CRTs
aktív tag
ismétcsak gratulálok és kiemelném hogy ekkora sandaságot csak prohardveren láttam hogy vki annyira beképzelt legyen hogy szerinte az hogy beleköt másokba az mentesíti az alól hogy érdemben kellene megnyilvánulni. Nyomassad még IRL is a sandaságodat majd kiderül hogy kinek mi jár.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
OÉn kiterjeszteném a kérdést egy másik faktorra a Ai fejlesztéshez szükséges szofveres humán szürkeállományra Amiben az nVidia, Microsoft a progresszivítás képviselő, valamint az Apple aki most ugyan lemaradt, de a meccs még nincs lefutva az biztos.
Ebben viszont a Huawei le van maradva, érthető okokbó cenzúrázott weboldalakból nehéz betanítani egy modellt.[ Szerkesztve ]
-
CRTs
aktív tag
Nem tudom mi lett volna ha 3-5 évet késett volna az ASML-es EJÚVÉ
Ja de, semmi xD
de azért
megkő védeni az óriási nanométeres eredményt szankcijóval xDsikerült a kool-aid politikai terméket nyakra főre megadózisban elfogyasztani a prohardveren, lol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest