- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
Visormail #1344 üzenetére
Tuti, hogy téves riasztás, szerintem amiatt ahogy látom, hogy az oldalról már a setup.exe letöltése indulna. A beállításaid jók, azzal nincsen probléma, sajnos ezek szerint ennyire szigorú a webfiltere.
Kipróbáltam, nekem is blokkolta az oldalt. De az is lehet, hogy a telepítőfájl reklámot is tartalmaz, és amiatt tiltja.
-
biglion
csendes tag
válasz
Visormail #1207 üzenetére
Köszi,ezt csináltam.
Az írásommal az akartam csak jelezni ,hogy Aviárék ez a dolgot nem e akarnák frissíteni,hogy ne kelljen babrálni,mert nem biztos hogy minden user eltalálja azt a rules-t ami helyes.De nem is értem ezt a logikát miért van ez így megcsinálva?Persze erre simán lehet azt mondani ,hogy egymástól függetlenül lehessen rule-okat meghatározni,de mint fentebb említettem aki nem ért hozzá, mivel csak egyszerű felhasználó azzal mi lesz ,ha nincs a közelbe valaki aki segítene? -
eurolac
senior tag
válasz
Visormail #779 üzenetére
Nem tudom mi lehet az oka, hogy az egyik embernél így frissít, másnál meg rendben. Anno vagy egy éve a 9-es engem is sz..vatott, még kézi indítás esetén sem volt hajlandó frissíteni napokig. Volt olyan ismerősöm, aki nem tudta miről beszélek, mert nála a 9-es is mindig simán frissített.
Nekem ez a 10-es bekapcsolás után 3 perc múlva már frissít is.
Hátha a topicktársunknál is pozitív lesz plusz ütemezés felvétele.... -
HZoli87
veterán
válasz
Visormail #752 üzenetére
9-s verzió sem "ellenőrizte" már a beérkezett fájlokat:
Avira AntiVir Premium readme:
"Teleport Pro, CHIPDRIVE® Time Recording, MSN MessengerAntiVir WebGuard is not compatible with the following products:
- Teleport Pro from Tennyson Maxwell, Inc
- CHIPDRIVE® Time Recording from SCM Microsystems
- MSN Messenger from Microsoft
Any data sent or requested by these products will therefore be
ignored by AntiVir WebGuard." -
válasz
Visormail #726 üzenetére
Nem tudom, hogy valakinél frissül rendesen(ütemezés nélkül is), másnál meg nem.
Nálam nincs gond, nincs is ütemezés(Azért ilyen "foghíjas" a dátum, mert XP alatt használom az Avira-t, alapvetően meg nem ezen a gépen, meg nem is XP alatt dolgozom, úgy hogy néha akár 1 hétig sincs indítva az XP. Az, hogy ilyen kevés van, az meg azért van, mert havonta kitakarítom a Reportot, ami egybe szokott esni a Windows Update időpontjával. Épp esedékes ismét a takarítás
)
-
válasz
Visormail #724 üzenetére
Állíts be neki egy időzített frissítési feladatot. Fontos, hogy az idő (amikor azt szeretnéd, hogy frissüljön) abba az időszakba essen, amikor tutira minden nap megy a géped. Ebből a 2 képből remélhetőleg rájössz, hogy lehet kivitelezni, ha nem, akkor persze írj nyugodtan, leírjuk step by step...[link]
(nálam minden nap frissül automatikusan, mióta csak felpakoltam(nem mostanában volt), az a lényeg, hogy a gép/OS indulásakor automatikusan kapcsolódjon a nethez a gép. Ha ez nem így van, akkor valóban nem szeret frissíteni magától)
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest