- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmigaFan
aktív tag
Én is feltettem, nem vártam meg, hogy talán frissíti magát!
Egyébként mintha még kevesebb lenne az erőforrásigénye, mert úgy veszem észre még gördülékenyebb a gépem működése! -
AmigaFan
aktív tag
válasz
Visormail #1344 üzenetére
Tuti, hogy téves riasztás, szerintem amiatt ahogy látom, hogy az oldalról már a setup.exe letöltése indulna. A beállításaid jók, azzal nincsen probléma, sajnos ezek szerint ennyire szigorú a webfiltere.
Kipróbáltam, nekem is blokkolta az oldalt. De az is lehet, hogy a telepítőfájl reklámot is tartalmaz, és amiatt tiltja.
-
AmigaFan
aktív tag
Ma kapott az Avira IS egy combos frissítést, ahogy néztem minden modulja frissült. 118 fájl installed üzenettel sokkolt, meg kért egy Win újraindítást is.
-
AmigaFan
aktív tag
Promó most jelenleg nincs, de gondolom ha lesz, felkerül a nagy program promók topikba!
Vásárlásnál érdemes megnézni az Avira Facebook oldalát is, mert ott is akadnak akciók. -
AmigaFan
aktív tag
válasz
#68216320 #1330 üzenetére
Valószínűleg azért jelez, mert olyan bejegyzést talált, amivel a működő Win esetén nem tud mit kezdeni, mivel védett állományról van szó. Ezért kéri, hogy futtass le egy teljes ellenőrzést az Avira Rescue cd-vel. Egyáltalán nem biztos, hogy téves a riasztás! Quick scan esetén nem mindent ellenőriz, azért nincs ilyen gond. Milyen más vírusirtóval ellenőrizted még?
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
olivera88 #1314 üzenetére
Szerintem csak azért írja, mert a Comodo falában gondolom aktív nálad a Defense+ És ezt érzékeli az Avira telepítője. A tippem az, hogy csak azért figyelmeztet, hogy a telepítéssel ne legyen probléma! Ha gondolod, a felrakás idejére kapcsold ki a tűzfalat, hogy ne rinyáljon a telepítő, aztán meg vissza.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
olivera88 #1306 üzenetére
Ebben egyáltalán nincs igazad, mivel bármit be lehet tömöríteni, így kártevővel fertőzött állományokat is! Ha engedélyezed neki hogy az archívumokban is keressen, akkor a tömörített állományok tartalmát is átvizsgálja, amivel még kicsomagolás előtt felfedezhető a kártevő! Attól pedig, hogy nincs toolbar, még működhet a webvédelem! Nézd meg a feladatkezelőben, hogy fut e olyan folyamat, hogy webfilter.
-
AmigaFan
aktív tag
Megjelent androidra az Avira Free!
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
littlemole #1267 üzenetére
Ha türelmes ember használja majd a gépet, nem lesz gond az Avirával!
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
littlemole #1265 üzenetére
Nyugodtan felteheted az Avirát, Avasthoz képest észrevehetetlen szerintem. De ha még is sok lenne annak a régi vasnak, akkor állandó netkapcsolat mellett ajánlom a Panda Cloud Free-t.
-
AmigaFan
aktív tag
Ejj, irigyellek az 1200-ért!
Nekem már sajnos nincs egy Amigám sem, de tervben van egy géppark újra összerakása.
Egyébkén amit javasolhatok neked, hogy az Avira mellé tegyél fel egy MBAM Free -t, amivel időnként ellenőrzöd a géped. Őszintén megmondom, nekem is csak megnyugtatás képpen van feltéve az Avira mellé, de eddig még az sem talált semmit, szóval nyugodt vagyok, és elégedett! -
AmigaFan
aktív tag
Én már letettem arról, hogy a teszteket nyálazzam. Nekem nagyon bevált az Avira, és még a nyeremény kódommal 2013 nyaráig szépen fog szolgálatot teljesíteni. Nem fogja a gépem, felismerésben szerintem korrekt, és eddig még nem kaptam mellette semmi rondaságot be. Tegyél vele egy próbát, ha nem tetszik, van választék bőven!
-
AmigaFan
aktív tag
Érdekes esetem volt a minap. Nem tudom ki használ közületek Citromail-t, de két napja mikor belépek, megnyitok egy olvasatlan levelet, riasztást dob az Avira! Meglepetésemben nyomtam egy move to quarantine-t, onnan meg beküldtem nekik vizsgálatra. Íme az eredmény:
Dear Sir or Madam,Thank you for your email to Avira's virus lab.
Tracking number: INC00944667.We received the following archive files:
File ID Filename Size (Byte) Result
26490307 4f0c452852d57.zip 4.55 KB OKA listing of files contained inside archives alongside their results can be found below: File ID Filename Size (Byte) Result
26490308 4c95a330.vir 32.99 KB MALWARENa erre varrjatok gombot! Kíváló magyar emailszolgáltató, és fertőzi a védtelen júzerek gépét! Pfö... Nem is mondok erről semmit inkább! A legszebb, hogy nem a levélben volt csatolmány, hanem maga az oldal sántít, ugyanis kipróbáltam, most is riaszt és blokkol az Avira, pedig egy régebbi olvasott levelet szerettem volna megnyitni.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
Joci911 #1212 üzenetére
Ha Avira van a gépeden amin vizsgáltad a külső vinyódat, akkor szerintem nem engedte be az autorun virnyákot, ugyanis alapból blokkol bármilyen autorun műveletet ami gyanús, plusz nem engedi az autorun.inf módosítását sem. Gondolom az autorunos riasztás a külső vinyó csatlakoztatása után szinte azonnal megjelent!
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
HZoli87 #1132 üzenetére
Instructions:
1. If you already use an Avira product, it doesn't matter if you have Avira Free Antivirus (old name for Version 10 = Avira AntiVir Personal), Avira Antivirus Premium 2012 (old name for Version 10 = Avira AntiVir Premium), or Internet Security (old name for version 10 = Avira Premium Security Suite), but you need to have version 10 or version 2012 (only in German and English at the moment).
Open the "Avira AntiVir Control Center" on your existing (already installed) Avira product by double-clicking on the red umbrella icon. Please click on help -> license management, enter your activation key at "Activate Product", and then click on "Next". The upgrade process will begin and all you have to do is follow the instructions on your screen.
Please note: If you follow this procedure, the remaining runtime of your current product will be automatically added to the new 18-month runtime. The key will be activated once you insert it in the product. It works for 1 PC only! Please activate the key within the next 12 months because it will be invalid after that. All product updates and upgrades are included during run time.
2. If you are NOT using any Avira antivirus software at the moment, please click on the link of your preferred language, download the product, and follow the instructions. Once you are asked, enter the key above.
Ez van a levelükben, plusz a letöltési linkek! Ebből mazsoláztam ki amit írtam, bár az angol tudásom gyengécske!
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
HZoli87 #1126 üzenetére
Egyáltalán nem, mivel a levelükben is le van írva, hogy aktiválástól számít, és ha jól értelmeztem, hozzáadódik az előzőhöz. Ezt a hozzáadós dolgot még nem próbáltam, mert még él a 6 hós promóm márciusig. Az viszont feketén fehéren benne van a levélben, hogy kérik, hogy 12 hónapon belül használd fel, különben elvész!
-
AmigaFan
aktív tag
Szerintem az előtted lévő hozzászólásban szereplő linket használd, és máris megtakarítottál 20 dodót, plusz fél évig nincs gondod vásárlásra! Ha meg nincs szükséged a Security Suit-ra, akkor a telepítésnél használd az egyéni telepítést, így kihagyhatod a tűzfalat, ergo Antivir Premium lesz. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest