Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
árulj el valaki hogy miért csinál a virtual dub 1.2Gb filmből 150GB at?????? az agyam megáll
-
Keksz
senior tag
vagy egyszerűen:
mencoder.exe -oac copy -ovc copy -o "joined.avi" "1.avi" "2.avi"
tökéletes :-D
-
CarrGomm
aktív tag
válasz
WonderCSabo #108 üzenetére
Pont ez az, hogy nekem avi kell (ezt nem írtam előbb, sry). Ne nyúljon bele, neve konvertálja át, ne kódolja, ne csináljon vele semmit, csak rakja egymás után őket, hogy egy avi fájl legyen.
Ki akarom írni DVD-re, mint divx, hogy lejátssza az asztali cucc.
De azért kösz! Valami más kéne. Csak tundám mi volt az a progi, amivel régen ezt meg tudtam csinálni. Csak annyira emlékszem, hogy annak is valami video joiner volt a neve. -
WonderCSabo
félisten
MKVmerge megcsinálja Neked, itt egy leírás. Végül mkv konténerbe rakja, remélem ez nem gond.
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Van egy DVD-rip-em 3 CD méretben, amit össze akarok illeszteni egybe.
Mivel tudom ezt a legegyszerűbben megtenni?
Bármilyen "video joiner" nevű programot próbálgatok, mindegyik konvertálgatni akarja meg mittomén. 1 óra mire megcsinálja és szerintem rontana a minőségén is.
Holott emlékszem volt régen olyan progim, amibe beletettem a fájlokat és kb 5 perc alatt egymáshoz illesztette úgy hogy nem nyúlkált bele...
Tud valaki valamit? -
Santiagain
őstag
Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy a VDub 1.9.9 direct stream copy-val miért csinál a 3 db 700 megás fájlból összefűzve 3 gigásat?
-
törölt tag
Ne keverjük a dolgokat. Az előbbi kérdés utólag darabolt av-ra vonatkozott, amit akár a copy paranccsal is össze lehet fűzni.
Viszont különálló avi-k esetén ez nem működik! Erre a célra ott van pl a VirtualDub(Mod), annak a menete pedig le lett már írva a topicban: [link]
-
mzx
senior tag
üdv
Egy film: avi darabokban van meg, de a következő filenév és kiterjesztés módon:
FILMCIM.avi.000
FILMCIM.avi.001
FILMCIM.avi.002satöbbi..........
HIBÁTLANNAK TŰNNEK a darabok! (E sejtésem okát most nem részletezem.)
Egyelőre csak a 7zip nevű ki-be-csomagoló alkalmazáésban próbáltam összerakni/összefűzni ezeket, melyben pl.
nem csak 7zip file- okat csomagoltam már ki, vagy csomagoltam azzá,
de RAR-okat is képes.A fenti avi darabok kicsomagolása végén azonban hibát jelez ki
(nem támogatott formátum, valami ilyesmi rémlik kiírva:
not supported format, azt'szem...)
(Gondolom eleve itt a bibi, hogy ezeket nem kicsomagolni kell, hanem valami speckó,
avi összefűzésre alkalmas progi kell hozzá.)
Bár eredményként egy avi file-t kapok, de se winamp, se windowsmediaplayer,
se a profibb player-em
NEM képes megnyitni.Milyen software-t ajánlatok az összefűzésükre, hogy hibátlan avi-t kapjak eredményül?
Egyébként a profibb player-em, ami folyamatosan letöltés alatt álló avi-t képes amúgy lejátszani, a fenti avi-k közül a legelsőt, pontosabban a nulladikat le tudja játszani;
hozzáteszem: a sáv, ahol a film idejének telését jelzi, ott arányosan a film kilencedéig tölt fel, ha a nulladikat betöltöm a player-be,
hiszen 0-tól 8-ig, azaz kilenc darabban van össszesen az avi film.Mzx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest