- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hangszórók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
árulj el valaki hogy miért csinál a virtual dub 1.2Gb filmből 150GB at?????? az agyam megáll
-
Keksz
senior tag
vagy egyszerűen:
mencoder.exe -oac copy -ovc copy -o "joined.avi" "1.avi" "2.avi"
tökéletes :-D
-
CarrGomm
aktív tag
válasz
WonderCSabo #108 üzenetére
Pont ez az, hogy nekem avi kell (ezt nem írtam előbb, sry). Ne nyúljon bele, neve konvertálja át, ne kódolja, ne csináljon vele semmit, csak rakja egymás után őket, hogy egy avi fájl legyen.
Ki akarom írni DVD-re, mint divx, hogy lejátssza az asztali cucc.
De azért kösz! Valami más kéne. Csak tundám mi volt az a progi, amivel régen ezt meg tudtam csinálni. Csak annyira emlékszem, hogy annak is valami video joiner volt a neve. -
WonderCSabo
félisten
MKVmerge megcsinálja Neked, itt egy leírás. Végül mkv konténerbe rakja, remélem ez nem gond.
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Van egy DVD-rip-em 3 CD méretben, amit össze akarok illeszteni egybe.
Mivel tudom ezt a legegyszerűbben megtenni?
Bármilyen "video joiner" nevű programot próbálgatok, mindegyik konvertálgatni akarja meg mittomén. 1 óra mire megcsinálja és szerintem rontana a minőségén is.
Holott emlékszem volt régen olyan progim, amibe beletettem a fájlokat és kb 5 perc alatt egymáshoz illesztette úgy hogy nem nyúlkált bele...
Tud valaki valamit? -
Santiagain
őstag
Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy a VDub 1.9.9 direct stream copy-val miért csinál a 3 db 700 megás fájlból összefűzve 3 gigásat?
-
törölt tag
Ne keverjük a dolgokat. Az előbbi kérdés utólag darabolt av-ra vonatkozott, amit akár a copy paranccsal is össze lehet fűzni.
Viszont különálló avi-k esetén ez nem működik! Erre a célra ott van pl a VirtualDub(Mod), annak a menete pedig le lett már írva a topicban: [link]
-
mzx
senior tag
üdv
Egy film: avi darabokban van meg, de a következő filenév és kiterjesztés módon:
FILMCIM.avi.000
FILMCIM.avi.001
FILMCIM.avi.002satöbbi..........
HIBÁTLANNAK TŰNNEK a darabok! (E sejtésem okát most nem részletezem.)
Egyelőre csak a 7zip nevű ki-be-csomagoló alkalmazáésban próbáltam összerakni/összefűzni ezeket, melyben pl.
nem csak 7zip file- okat csomagoltam már ki, vagy csomagoltam azzá,
de RAR-okat is képes.A fenti avi darabok kicsomagolása végén azonban hibát jelez ki
(nem támogatott formátum, valami ilyesmi rémlik kiírva:
not supported format, azt'szem...)
(Gondolom eleve itt a bibi, hogy ezeket nem kicsomagolni kell, hanem valami speckó,
avi összefűzésre alkalmas progi kell hozzá.)
Bár eredményként egy avi file-t kapok, de se winamp, se windowsmediaplayer,
se a profibb player-em
NEM képes megnyitni.Milyen software-t ajánlatok az összefűzésükre, hogy hibátlan avi-t kapjak eredményül?
Egyébként a profibb player-em, ami folyamatosan letöltés alatt álló avi-t képes amúgy lejátszani, a fenti avi-k közül a legelsőt, pontosabban a nulladikat le tudja játszani;
hozzáteszem: a sáv, ahol a film idejének telését jelzi, ott arányosan a film kilencedéig tölt fel, ha a nulladikat betöltöm a player-be,
hiszen 0-tól 8-ig, azaz kilenc darabban van össszesen az avi film.Mzx
-
StrangeBrew
csendes tag
Na mindegy közben megoldottam a Xilisoft Video Converter Ultimate nevezetű progi kellett hozzá! Csak ha valaki hasonló gondokkal küzdene.
-
StrangeBrew
csendes tag
Helló!
Nekem olyan problémám lenne,hogy a két összefűzendő avi adatai nem egyeznek.Így hogy lehetne valahogy összekódolni a kettőt? Idáig avi joinert és virtuladubot próbáltam,de sajnos sikertelenül. Szóval annyira különböző a két avi,hogy a felbontástól kezdve nem egyforma semmi.Erre milyen progit lehetne alkalmazni? -
stakex
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, 3 avi-t szeretnékl összefüzni,az első két fájlt /cd1.avi,cd2.avi/ összefüztem és ezt akartam összefüzni a cd3.avi-val de második füzésnél kiirja /the audio have different data formats/ sorry kezdő vagyok,Nandub-ot használok. -
mediamiki
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Avi-kat (filmek, CD1 és CD2) összefűzök (Virtualdub-ot vagy AviJoiner-t próbáltam), és pont az összefűzésnél jelentkezik egy kis csippanás! Mindkét program esetében.
Nem minden összefűzés esetében, de sok filmnél előfordul?Mi lehet az oka? Hogyan orvosoljam?
Köszi előre is a tippet!
-
junior43
csendes tag
sziasztok keresek olyan progit amivel wmv fájlokat is összelehet füzni elöre is köszi a segitséget
-
sgergi
veterán
Ha Wav a hang, akkor VirtualDubMod kell. Összefűzés: Nyisd meg az elso filet (File->Open video file...), majd a másodikat (File->Append AVI segment...), esetleg a többit.
Ezután beállitod: video-->compression ( Ha újra akarod kovertálni az egész filmet, vagy video-->Direct stream copy ( ha nem akarod újrakonvertálni), majd File/ Save as avi. -
piko888
csendes tag
[!] AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected. VBR audio in AVI is
non-standard and you may encounter sync errors up to 0ms when attempting
to extract WAV files or processing the audio in Direct Stream Copy mode.
Full Processing mode is recommended to decompress or recompress the audio.
(bitrate: 128.0 ± 0.0 kbps)
Meg akartam nyitani az egyik fájlt ezt írja ki a VirtualDub, egyébként hogy tudnék több fájlt összefűzni vele? -
piko888
csendes tag
Hali!
Nekem egy olyan gondom van hogy leszedtem a Tom és Kerry gyűjteményt aviban. 12 db dvd. Egy dvd ra 10 db avi lesz, ami kb 1 giga. Elkezdtem összefűzni a dvdket avi joinerrel, de sajnos nagyon rossz lett a kép. Ti milyen progit ajánlotok? Elöre is köszi -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
#65675776 #83 üzenetére
Kipróbáltam, ahogy Te mondtad (példaképp 25FPS-ről 24-re), de nekem így elcsúszott a hang. Utána megpróbáltam szintén FPS convert-el, de tömörítetlenbe, eredmény ugyanaz.
Aztán megpróbáltam ahogy én mondtam, de hát végül az sem működött; csúszott mindenhogy a hang, amint bekerült egy FPS convert. Nálam legalábbis...
Igen, aztán leesett, hogy az I-frame-eket nem bántja a VDub, akkor meg nincs gond. -
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR #82 üzenetére
Felesleges uncompressed-be kimenteni. Video -> Frame rate -> Frame rate conversion -> Convert to fps xx -> majd mind a kettőt így a kívánt formátumba menteni. Utána már össze lehet őket fűzni és nem is fog 200GBot foglalni egy video.
Másik lehetőség az avisynth.
A B-frame meg csak akkor probléma ha van benne egyáltalán. Az I-frame-ek (aka key frame-ek, intra frame-ek) nem befolyásolnak ebből a szempontból semmit, azoknak ugyanis önmagukban is értelmezhetőeknek kell lenniük, lévén alapvetően hozzájuk viszonyítva tömöríti a codec a P és B frame-eket (non-intra frame-ek). Avi-nál az index kever be a leginkább. -
BigBadPlaYeR
senior tag
''Mondjuk minőségromlás nélkül...''
Sehogy...
VDub-al kimented őket uncompressed AVI-ba ugyanazzal az FPS-el (azt be lehet állítani), aztán összefűzöd és újrakódolod...
Nem tudok olyan progiról, ami újrakódolás nélkül kiszedne képkockákat a videóból... Az lehetetlen is lenne az I meg B, stb. frame-ek miatt. -
Loth
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
AVI-t számtalanszor fűztem már össze, 1 állománnyá.
Sikerül is és az eredmény is korrekt..
A baj az hogy ha van 2 különböző fps-ü fileom, na AKKOR mi van!
Mert így már a progi nem ''teszi'' össze..
De mivel és hogyan tudom az egyik FPS-t a másikához igazítani?
Mondjuk minőségromlás nélkül...
Légyszi segítsetek... -
Daweee
őstag
válasz
ssolitude #77 üzenetére
Igen némileg gyengébb a minőség, de nem vészes... Viszont amikor egy másik filmet akarok összerakni azt ez sem hagyja, mivel different a sampling rate-jük 15963.000000000 vs 15964.00000000000 (a nullát találomra ütöttem, abban nem külömböznek) na ezzel mit csináljak?
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Szerintem gyengül a film minősége. Persze ez szubjektív dolog, én így láttam.
Amúgy el lehet molyolni olyanokkal,hogy leszeded a hangot mindkét részről, aztán összeilleszted a hangot külön, meg a képet külön,majd összerakod a képet a hanggal, és kész is. De ezt csak elmondani ilyen egyszerű. -
Daweee
őstag
Hello!
Van nekem egy 2 részből álló filmem, amit eggyé szeretnék barkácsolni, betöltöttem az első felét a virtualdubmodba, amikor kiírta hogy neki nem tetszik az audio header, és hogy átírhatja-e. Mondom ok, írd! viszont hogyha töltené a második részét, azt írja hogy nem jó az audio kódolás, nem tölti be. ha az elején arra kattintok hogy ne írja át a headert, akkor meg rossz a hangja. mit csináljak? -
anyuka74
tag
ill hogyan kell avi-ról hangot letörölni?
up -
anyuka74
tag
Sziasztok Srácok!
Lenne a suli dogámhoz egy nemes feladatom. Műemlékvédelem a téma és a néma filmhez kellene CD-ről egy aláfestés. Az AVIkat a hozzászólások alapján már össze tudtam fűzni, de a zenei aláfestéshozzáadása a 1 klasszikus CDről még nem sikerült.
Ja, minez a VirtualDubbal.
Remélem, jár erre vki
Köszönöm, előre is! -
ssolitude
őstag
Ha DVD-be akarod konvertálni, akkor a legvégső esetben a két külön avi-ból készítesz mpeg2-t, hanggal, mindennel, ahogy kell, és a DVDAuthornak két külön track-ként adod meg.
Így ugyan a film a DVD-n mint 1-2.rész lesz, de ha egyszerű menüstruktúrát csinálsz, akkor gyakorlatilag nem fogod észrevenni a két track között a váltást, és asztalin is megy.
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Tulajdonképpen, ha nem gépen nézi, akkor is mindegy.
-
polip
addikt
miért akarod egyébként összefűzni a két avit?
-
ssolitude
őstag
Semmi nem kizárt és az ellenkezője sem.Nekem már az is furcsa, hogy az eredeti cd1 cd2 nem illeszthető össze, csak ha leveszed a hangot. Ezek szerint ebbe már valaki belenyúlt.
Normál esetben egy DVD-ről készített xvid vagy divx ami két CD méretű(1,36 GB), és el van vágva(2x700MB), az minden esetben újra összeilleszthető. Igazság szerint, amit egyszerűen nem lehet összerakni, azzal szerintem nem is érdemes időt tölteni, nem éri meg.
Ha nagyon fontos a film, meg kell próbálni beszerezni egy értelmes verziót.
Én egyébként a Gordian Knot ún. ''kodek-pack''-ját használom, ami még véletlenül sem pack. Ehhez szervesen illeszkedik egy rip-pack, ami az összes fontosabb segédprogramot is tartalmazza(DVDDecrypter,DVD2Avi,VirtualDubMod,NanDub,BeeSweet,stb...), ezzel lehet kiváló minőségben tömöríteni. Az egyik 10 MB körül van, a másik talán 18MB.Bővebbet a Gordian topicban: [link] -
Chili7
őstag
válasz
ssolitude #58 üzenetére
Az első fele jó! Az illesztés után van egy 2-3 mp-s csúszás!
Lévén, hogy 2 napja ezzel szo***k, ne vagyok hajlandó több prg-t instalálni és megismerni, sőt 2nél több darabra sem fogok semmit se vágni!
Köszi a segítséget, tudom, hogy fárasztó vagyok, sorry!
...ha újra végigcsinálom,...van esély, hogy sikerül? ....esetleg egy másik filmmel? -
ssolitude
őstag
Na ez már húzósabb dolog. Tudni kellene mennyire csúszott el, és hogyan.
NanDub-al llehet korrigálni bizonyos mértékig.
Annak idején csináltam egy DVD-ről xvid-et,ami egy sorozat 4 része volt.Egybe lett tömörítve, és az első részen még passzolt a hang, aztán a másodikon már csúszott, a harmadikon mégjobban, és így tovább.Szétvágtam az egy avit a négy részre, és egyenként helyretoltam a hangot,majd ismét összeraktam. Csak egy ötlet.Az összefűzött hangot ha ismét kettévágod(ahol az első avi véget ér), az már egy fájl két darabja, nem két külön fájl.Ha egyesével ráteszed a hangot, nem kizárt, hogy összeilleszthető. -
ssolitude
őstag
Sorry, nem hangsáv, hanem inkább track, vagy mi.
Tehát megnyitod az első tracket(ami ugye két hangsáv, ha sztereo)ez alá behúzod a másik tracket(ami ugye megint két hangsáv, ha sztereo). Ezek után a második tracket beilleszted az első track után. Nem tudom máshogy elmondani. Próba-kép:
[link]
Végül kiexportálod a wav, mp3 vagy ogg formátumban.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
ssolitude #53 üzenetére
Két ~50MB-s wavból csinált egy 2,5GB-s mappában, további 10 almappában többszáz irfanwiev AU fileot!
Gondolom valamit nem jól csináltam. De mit?
Amúgy nem is értem ezt a részt: ''a megnyitás ablakból az első hangsáv alá vonszolod a második hangsávot.''
Nekem élből két hangsávot nyit meg egy file-ból, a második file-t már csak külön ablakban tudom megnyitni, aztán onnan másoltam át!?
Köszi, tudom nem vagyok egyszerű eset! -
ssolitude
őstag
Megnyitod az első hangsávot. Majd a megnyitás ablakból az első hangsáv alá vonszolod a második hangsávot.Kijelölöd a kettest, Ctrl+C, kijelölöd az egyest, és rámutatsz valahova az egyes hangsáv mögé, nyomsz egy Ctrl+V-t és össze van rakva.(A kettest ezután töröld ki, mert egyszerre fog szólni az 1+2 meg a 2.)
Vagy az Eszköztárból használod a Másolás-Beillesztés kombót.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Újabb kérdések, miután a virtualdubot feltettem:
1. lementettem a hangot, de az avin szerintem még rajta maradt. Mi a megoldás?
2. Ez az összeillesztés nem igen megy! Hogyan kell kijelölni neki az avikat? És elindítani?
3. Nincs véletlenül nyelvi fájl?
4. audacity. Megnyitom a két hangfileot, de külön ablakban nyitja meg. Hogy lesz ebből összefűzés? Van benne egy join opció, de inaktív!
Látod? Erre írtam, hogy molyolás, nem arra, míg a prg dolgozik. -
ssolitude
őstag
Ha egy külső programmal öszerakod a hangot(Audacity,Soundforge,stb)akkor az mindenképp rárakható az avira. A szinkronizálás már egy másik kérdés.
Ha az avi nem fűzhető össze, az meg rögtön az elején derül ki. Az Append segment meg sem engedi nyitni, ha nem összefűzhető.Mindenképp ez az első lépés.
Egyébként:
Hanglevétel: kb.3 perc (Save wav vagy Demux)
Avi összeillesztés: kb.3 perc (DirectStreamCopy!!!)
Hangösszeillesztés: kb.3perc(Audacity, Soundforge,stb)
Hang muxolás aviba: kb.4 perc (Video-DirectStreamCopy!!!)
Én ezzel próbálkoznék először. -
ssolitude
őstag
Ha egy film két része, akkor az jó eséllyel egyben lett kódolva, csak utólag kettévágták. Akkor VirtualDub vagy VirtualDubMod összerakja.
Ha a kettévágott részekre külön tettek szinkront, akkor a hang eltérő bitráta miatt nem fűzi össze. Hang levesz, csak a video összefűz, külön programmal a hang összeilleszt, és az egybe avira rátesz.
Mindenképp érdemes lenne VirtualDub és modjaival próbálkozni, ha nem csinálja meg, akkor is értékelhető információval szolgál, hogy miért nem.
A két külön avi részletes információi is megnézhetők a File/File info alatt(audio,video-bitráta,fps,stb.) -
Chili7
őstag
válasz
ssolitude #45 üzenetére
Konkrétan egy film 2 része. Pókember 2 cd1 és pókember 2 cd2. Egyenként 700MB.
Eddig minden más hasonló jelleggel szétvágott 2 fél filmet összefűzött!
De ennek két tök különálló egymástól független filmeket össze kéne fűzni, nem?
A topikban láttam más joinert, próbáljam azt?
thx -
Chili7
őstag
Milyen okai lehetnek, hogy az avijoiner nem akar összefűzni két file-ot?
-
oregcsóka
őstag
Jó, Ok, megcsinálta a VirtualDub, csak elöször balfék voltam, mert a compressiont nem állítottam be, aztán csodálkoztam hogy egy film miért lett 48GB-os....
-
oregcsóka
őstag
-
oregcsóka
őstag
Mire gondolsz pontosan? A fájlnév végéről le kell venni az ''a vagy b'' betüt? És akkor a két fájl ugyanazon a néven lesz, akkor is összefűzi a program? /mondjuk egy mappán belül nem is lehet két ugyanolyan nevü, igy csak akkor működhet a dolog, ha két különböző mappában vannak a fájlok/
-
kutga
félisten
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! Végülis sikerült megoldanom a dolgot.
Demuxoltam és letiltottam a hangot mindkét fájl esetében, aztán így sikerült egyesítenem őket, a lementett hangfájlokat meg egyesítés után rá tudtam keverni a célfájlra. Már csak a felirat nem stimmel, de az már másik topic témája.
Mégegyszer köszi!
-
ssolitude
őstag
Igen,valami ilyesmi.Ha demuxolja a hangot,akkor valószínű össze lehet fűzni.Ha utána össze tudja valamivel rakni a két hangfájlt, akkor azt meg be lehet muxolni a video alá.Ez is egy megoldás.(Nem kizárt amúgy, hogy a hang utólag lett rátéve a két videofájlra.Ezért nem egyezik.Mondjuk lecserélte az eredeti szinkront egy magyarra.Kicsit pontosabban kellene tudni a két avi paramétereit.)
-
gortys
csendes tag
-
ssolitude
őstag
VirtualDubMod megnyit [link]
Video menüben beállítod a Direct Stream Copy műveletet.File/Open cd1.avi.Ezután File/Append segment CD2.avi .Végül File/Save as... vagy Save AVI .Ennyi.
Ez a legrövidebb út az elvágott avi-k összerakásához. -
ssolitude
őstag
Direct stream copyval ha elmented mindkét fájlt,annak semmi értelme.Mivel direct stream copy,nem történik semmi.
Ha VirtualDub(Mod)-al sem tudod összefűzni,akkor Nandub vagy az új VirtualDub-al kell próbálkozni.Ha azzal sem megy,akkor valamilyen összefűző program(AviJoiner,stb.),ami viszont minőségvesztéssel jár.
Persze kérdés, hogy tényleg összefűzhetetlen-e, ami egy 2 CD-s avi-nál gyakorlatilag elképzelhetetlen(mivel egyben lett kódolva, és utólag lett elvágva). -
kutga
félisten
Sziasztok!
Úgy látom elég régi az uccsó komment, úgyhogy itt egy kis UP! a topiknak.A következő a problémám: össze szeretnék fűzni két avi fájlt VirtualDubModdal, de az elején kiírja, hogy a két fájlnak nem egyezik meg az audio stream kódolása. A kérdésem mit lehet ilyenkor tenni? Próbáltam a progival letiltani az audio streamet a fájlokban, de így sem engedi. Help plz!
-
Juhtúró
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehet két feliratot egybefűzni? -
JoHnni
senior tag
vki nemtudja dv avit mivel lehet összefűzni?
-
ocso
tag
Hi!
Én a SubtitleWorkshop-pal szoktam felíratokon dolgozni, neklem bejött.
próbálta már valaki az AVI összefűzést AVIMux-xal? Ez a ACEMegacodecPack-ben van benne. Nekem még egyszer sem sikerült! Fos!
Üdv.: -
guess.who
senior tag
Márpedig ezeket az .AVI-kat általában akkor is összefűzöd, csak annyi változik, hogy a végére új indexet rak. De ha az említett VDub-ban kiválasztod a (szintén említett) Direct Stream Copy-t, akkor az ha meggebedsz, akkor sem fogja újratömöríteni a cuccot -az mondjuk időben is 1-2-3 perc helyett 1-2-3 óra lenne.
Amúgy szabványos, ugyanolyan felbontású MPEG-fájlokat parancssorból is simán lehet fűzni a ''copy /b in1.mpg+in2.mpg+in3.mpg out.mpg'' paranccsal, ahol az MPEG-eg neveit értelemszerűen be kell helyettesíteni (kérdést megelőzve: igen, lehet bármennyi összefűzendőt megadni, nem csak hármat). -
slug
senior tag
Hát azt, ha nincs progi, akkor ujra kell időzitened.
-
beeboy
addikt
sub fájl összefűzésére van tippetek?
-
slug
senior tag
Ja, értem, de felesleges egybe tenni, mert uccsem tudja kiirni, nagy fájl lesz. Playlistet meg kreál max 30 ms alatt
-
xuldar
addikt
Kövezzetek meg, ha hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy az AVI úgy néz ki, hogy van elöl az adatrész (hang,kép), a fájl végén meg egy index. Namost, ha mindkét részről leveszed az indexet, összefűzöd a csupasz fájlokat, aztán újraindexeled, akkor simán működik a dolog.
Megjegyzem, a ''peck's power join''-t a http://www.google.hu első találatáról le lehet tölteni, én már soxor használtam, hibátlanul fűzte össze az AVI-kat (és akadásmentesen az illesztéseknél). -
beeboy
addikt
bejött!!!
és nagyon gyors, biztos nem tömörít ki-be
amúgy tényleg darabokban van (3 db) így kaptam (mátrix 2)
-
LordX
veterán
Nem összefűzöd, hanem újratömöríted mindkettő videó és hang adatfolyamát.
MPEG-et pl. össze lehet fűzni kb. 10-20 perc alatt. (Egyedül vinyósebességtűl függ)
De egy profin betömörített 2 CD-s filmet te nem fogsz összerakni úgy, hogy ugyanaz az adatfolyam marad (=minőségvesztés) -
slug
senior tag
Már kérdeztem egyszer, de mér kell összefűznöd?
-
FaBatka
aktív tag
Mán mé ne lehetne?
-
beeboy
addikt
Hali!
kérdés: mivel lehet egyszerűen avi fájlokat összefűzni és hogyan?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest