- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Urak,
Egy ótómata turbós autót le lehet-e vhogy állítani, amikor a turbó felkapja az olajat és elkezd a végtelenbe szétpörögni a motor? Van-e vmi trükk? -
Ck.
addikt
Hölgyek, Urak,
Ugy néz ki, h a következő pár hónapban elég sokszor kell külföldre autózni. Érdemes emiatt lecseréltetni a magyar zászlós rendszámot EU-sra?
Hallottam ilyet, hogy kevesebb hatósági inzultusnak lennék kitéve EU-s rendszámmal, nem szednenek ki annyiszor a forgalomból rutinszerűen.
Igaz ez? Amugy megmaradna a régi szamom, vagy teljesen új sorozatot kapnék? Megszerettem mar a régit, nem szeretnek vmi béna újat...vagy ha mindenképp változna, akkor van lehetőség extra díj nélkül legalább választani az előre le gyártottak közül?[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Üdv,
Van-e itt vki UK-ból?
Lenne egy nagyon fontos kérdésem.
[link][ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz VR6-Fan #1423 üzenetére
Tegnap sikeresen elhagytam/lelopták az egyik gyári dísztárcsám... 5 ezer pénz az új, persze csak 1 db, szeretem ennyire szórni a pénzt. Ha enyves kéz áll a háttérben, remélem hűen kiszolgálja újdonsült gazdáját, míg le nem lopják neki is, a másik 3-mal együtt...amir remélem mihamrabb bekövetkezik.
-
Ck.
addikt
-
Ck.
addikt
válasz dízelracer #1359 üzenetére
E85-öt nem merném egy V6 motornál megkockáztatni, túl kevés a naftáról a tapasztalat és túl sok a kétkedő, ill. negatív vélemény a tartós használatról.
Egyébként 100km-en 100% E85-tel ca. 600,- HUF-ot tudnék megspórolni, ez feles használatban pedig még kisebb megtakarítást jelentene...ha egyáltalán jelentene. -
Ck.
addikt
Szerintetek érdemes-e prémium benyát tankolni, megéri-e a 95-öshöz képest a 30-40 Ft literenkénti felárat? Ha már lúd, legyen kövér. (Carrera 100, Evo Neo, V-Power Racing, etc.)
Érezhető-e vmi plusz dinamika, egyenletesebb, csendesebb járás, stb.? Nagyon reklámozzák, ajánlgatják, én régebben próbáltam, de ha nem tudom hogy azt tankoltam bele, sztem nem tűnt volna fel. -
Ck.
addikt
A hétvégén megbolondult az utólag beépített riasztóm. Ha rányomok, ahogy bezárja az ajtókat, elkezd vinnyogni.
De ha a központival zárom le és utólag nyomom be a riasztót, akkor nem vinnyog és vissza is lehet nyitni a riasztóval az ajtókat, vinnyogás nélkül. De ha a riasztóval zárom le...
Tegnap fél órán keresztül szórakoztam vele, a végére már a vinnyogást se tudtam leállítani, kb. 5 percig nyomkodtam míg nagy nehezen abbahagyta. Tudom egy filléres sz*rtól ne várjak túl sokat, de vhogy csak rendbe lehet rakni...
Addig szórakoztam vele (központival zárás, utólag riasztó, riasztóval nyitás, központival nyitás, központival zárás, riasztó, riasztóval nyitás, stb.), míg végül sikerült a riasztóval is normálisan lezárni. De csak ideig-óráig volt jó, próbálgattam újra és most megint sz*r. Nem tom mi baja lehet, mitől hülyült meg. Egyedül az akksit nem húztam még le, nem tom az vajon helyrerakná-e...Mit tanácsoltok? Hol lehet a bibi? Elvileg egy ilyen van benne, hátha vkinek ismerős: [link]
Előre is köszi!
Attila -
Ck.
addikt
A kocsimban az utóbbi időben felfedezni véltem egy fura hangot. Olyasmi, mint amikor menet közben befúly vmi résen vhol a levegő és olyan "fütyülős, süvítős, cincogós" hangot ad. De rájöttem, hogy nem a levegő, ugyanis álló helyzetben ha felpörgetem a motort, ugyanúgy elkezd halkan süvíteni. Egyszerűen nem tok rájönni, hogy honnan jöhet a hang. Arra végképp nem, hogy hogyan lehetne megszüntetni. Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...