Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Tudnál készíteni egy képet telefonnal, vagy bármivel, hogy a kamera külsőleg hogy lett felrakva, kiváncsi vagyok, hogy a szenzorod mekkora és a kamera ehhez képest pontosan hol van, mert a videon ez nem látszódik, csak annyi, hogy belelóg.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Igen ez mindig érdekes kérdés...
Nason van ilyen programom de nem szoktam használni. De látom megoldódott.
Kérdésre visszatérve, mindig kérdőjel, hogy a szenzorsziget vagy nevezzük akárminek mellé vagy alá tegyük... Minél nagyobb a sziget, annál kevesebb hely lesz alatta.
Akkor a legjobb, ha alatta van és még a belső visszapillantó tükör takarja, csak ha alatta van és nagy a sziget, akkor a kábellel kell okoskodni, mert nagyobb lóg le majd a tetőkárpitból.
Igazság szerint mivel ezeket a felvételeket csak akkor fogod elővenni ha történik valami, így a baloldalon lévő szenzorsziget nem zavaró, és nem gondolnám, hogy abban a részben lenne olyan sorsdöntő dolog ami kitakaródik csúnya szóval élve
Ha hobbiból minden nap átnézed a felvételeket, akkor zavaró.Holnap veszem át a kocsit, hétfőn rakatom be én is az 500s-t
Nekem is fejtörés, mert az esőrézékelőtől kezdve a sávtartón minden van ott, és rengeteg helyet elvesz.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest