Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Csak hogy legyen egy üdítő kivétel is, a Krups kávéfőzőmbe 2 év alatt csak dugattyú tömítést kellett cserélni. Napi6-8 kávét főz és ma is olyan, mint új korában.
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #8740 üzenetére
Lehet azt tudni, hogy például egy Philips milyen nyomással tömöríti a kávét?
-
TA68
őstag
válasz bbsofficial #8732 üzenetére
Próbáld ki Aquaclean nélkül. Ha úgy jó, akkor rossz a szűrő.
-
TA68
őstag
válasz markussandor #8714 üzenetére
A Krupsod kért már vízkőtelenítést?
-
TA68
őstag
#8713konzumpro
#8714markussandor
Nektek is köszönöm a hozzászólást!
Az egyik ismerősnek van egy felesleges szűrője. Lehet, hogy átveszem tőle, mert már nagyon kíváncsi vagyok. (az enyém kb.10 nap múlva jön meg) -
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #8711 üzenetére
Értem, összességében akkor mindenképpen érdemes vízszűrőt használni. Meg is rendeltem.
Köszönöm a kimerítő választ! -
TA68
őstag
Nálunk nagyon kemény a víz, tesztcsíkkal mérve 4-es. Úgy döntöttem, hogy veszek a Krupsba vízszűrő patront. Hogyan befolyásolja ez a kávé ízét? Az utángyártott patronokból van ajánlott márka?
-
TA68
őstag
Nekem az egyik nagy kedvencem. Erős karakteres ízű kávé, vastag cremával a tetején. Annak ellenére, hogy 100% Robusta, szerintem nagyon finom. Most rendeltem belőle négy zacskóval. (utánpótlás )
A Gusto Pieno viszont nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
A Krups EA816170 kávéfőzőm már túl van az 1800 adag kávén és még nem kért vízkőmentesítést. (amióta megvan, már kétszer vízkőtelenítettem alternatív módszerrel)
A lengyel elektroda fórumon olvastam, hogy a Krups akkor indítja el a lefőzött adagok számlálását, ha el van indítva a vízszűrő patron feltöltése akár patron nélkül is.
Lehetséges ez?[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
Általános szervíztapasztalatok márkánkénti felsorolásban. [link]
-
TA68
őstag
válasz szkutyi #8409 üzenetére
Az már szép adag kávé. Nagyon jó kávét főznek a Krupsok és ha megkapják a gondoskodást, nincs velük gond. Az egyik haverom nemrég vett egy Philipset. Már mindent állított rajta, több kávéval is kipróbálta, szerinte zoknilevet főz. Nálam nagyon dicséri a kávét.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #8406 üzenetére
Köszi! 1800 adag kávé után már ráfér egy alapos belső takarítás. Szükség esetén tömítést is fogok cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #8401 üzenetére
Szia!
Mennyi idő múlva kell a Krupsban dugattyú tömítést cserélni? Gondoltam beszerzek egy garnitúrát tartalékba. -
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #7107 üzenetére
Szeretem ezt a kis Krupsot. Írásaidon keresztül megértettem a működését, amit köszönök.
Lehet, hogy később lesz még kérdésem, ha nem bánod. -
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #7107 üzenetére
Ahogy írtad is lehet, hogy nem használ a hidraulikus munkahengernek a citromsav, iszont én mégis megpróbáltam szétszedés nélkül vízkőteleníteni. Tegnap este jelzésig feltöltöttem a tartályt vízzel, bele a gyári vízkőoldót. Lefőztem két adag 180 ml-es kávét és azután kapott két alapos öblítést. Azóta úgy működik, mint újkorában.
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #7104 üzenetére
Már új korában az volt az első, hogy szétkaptam és belenéztem. Az automata kávégépekhez nem értek, de hajtott a kíváncsiság.(talán a több évtizedes híradástechnikai műszerész múlt ) Az biztos, hogy nem enged át annyi vizet a disztribútor, amennyit kellene. Nekem most semmi kedvem szétszedni a disztribútort . Valamit majd kitalálok eltüntetni azt a nyavalyás vízkövet.
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #7093 üzenetére
Szia! Tanácsot szeretnék kérni.
Hogyan vízkőtelenítsem a Krups-ot, ha még nem kéri? (még nem jelent meg az ikon a kijelzőn) -
TA68
őstag
A Krups rosszabb kávét főz, mint a DeLonghi?
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #6911 üzenetére
Talán egy morzsaporszívót át lehetne alakítani ilyen célra, bár annak elég kicsi a szívóereje.
-
TA68
őstag
Három hónapja vettem egy KRUPS Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170 gépet. Tudom, hogy itt nem ajánlott, de baromi jó kávét főz. Soknak gondja van azzal, hogy össze vissza jelzi zaccfiók ürítését. Akkor kell kiüríteni a zaccfiókot, ha azt a főző kéri, mert csak akkor nullázódik le. (9kávé után)
-
TA68
őstag
válasz carpediem007 #6628 üzenetére
Krups víztartály szimering.
-
TA68
őstag
-
TA68
őstag
Ezeknél a darálós gépeknél nem megy el a kávé aromája, ha napokat áll bennük a szemes kávé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...