Hirdetés
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért mondd meg nekem hogy mennyibe kerülne egy Panasonic fejegység plusz hozzá bluetoothos adapter, illetve hogy az kijön-e annyiból mint a sony Mex bt2500.
én pont ezen anyagi ok miatt döntöttem a sony miatt.
Egyébként a sonyinak egy gyenge pontja van kevés szöveget tud kiírni a kijelzőre. Eddig más negatív tulajdonságot nem tapasztaltam -
Pubszon
veterán
Akkor el mondom neked hogy nekem van egy SONY CDX-F7750s, a bátyámnak pedig egy ALPINE 9857R és az ALPINE valamivel többet tud(árán is látszik) de például nincs benne HPF és ez nagy előny annak aki nem akarja a szettet erősítővel hajtani.
Az egyik havernak van egy PANASONIC(az a színváltós) hiába van benne minden meg digitális a végfoka(4*70Watt) de nem tud RMS-be csak vagy 4*5Wattot.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest