Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz Racer77 #9027 üzenetére
Valóban 512mb-os, de a lényegen nem vátoztat.
Teszteket linkelt neked (#9020) bozont abban van 4870 1Gb-os kari is.
Amúgy, nekem mindegy, hogy mit veszel és milyenek az adott kártya teszteredményei.
Én azért vettem 5770-et, mert ujabb technológia, sok plusz érvel a 48xx szériával szemben." Én viszont mindig úgy fejlesztettem gépet hogy duplázódjon a teljesítmény."
Erre azért kiváncsi lennék, hogy is sikerül összehoznod a dupla teljesítményt vagy csak cirka 10 évente frissíted a rendszered!Szerk: Bocs kevertelek banderasz77 -el. Ő szeretne kártyát venni.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Racer77 #9019 üzenetére
Nem tudom mit néztél, tény, hogy néhol lasabb de az 1gb-os húzott toxicnál és nem a 4850 512mb-os alap modelnél. Pláne, dx10 esetében.
" Ítélet
Az 5770 értékelésénél nincs könnyű helyzetben az ember, tekintve, hogy a driverek még nem elég kifinomultak. Ha abból indulunk ki, hogy az 1Gb-os 4870 teljesítményét hozza stabilan, kisebb fogyasztás és melegedéssel, valamint DX11 támogatással, akkor egy 40000Ft körüli áron, mindenképpen ajánlott vétel. A gyári hűtőt én komoly előrelépésnek érzem a korábbi középkategóriás referencia megoldásokhoz képest, még ha így két kártyahelyet foglal is el. Az alapfeszes tuning jelenleg nem kimagasló, bár ez az újabb szériáknál még javulhat."Mindegy, én a szemenek hiszek. Sajna csak egy játék van jelenleg a gépemen,mégpedig a Grid. Alap konfig, játék ultra beállítás 1680x1050-es felbontáson 8xMSAA melett, átlag 60 fps
HIS Hd 4850 512mb Medium beállítás 1680x1050 / 2XMSAA melett tudta ugyanezt az értéket produkálni.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz banderasz77 #9013 üzenetére
& picur220
Ha van rá keret, akkor 5770!
-
zodo
nagyúr
válasz banderasz77 #9005 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz banderasz77 #9003 üzenetére
Bár felegleges 4850-re az 1Gb memória, de én is megvettem volna, ha tényleg ICEQ4-es.
Szerk:
Jobban megéri (szerintem), mert ha nem akkor kb.42k környékén, inkább egy 5770.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz banderasz77 #9000 üzenetére
Igen, legalábbis nekem ezt javasolták, mármint az 4850 ICEQ4 512mb-t.
Szóval csak használt jöhet számításba vagy találsz egy boltot ahol raktározással is foglakoznak és van beragadt készletűk az adott típusból, de olyan bolt ritka, mint a fehér holló.
Mint olvashatod, meg is rendeltem, de már az új hűtésel szerelt kártyát kaptam, aminek nem szabályzott ill. nem is lehet semmijen progival szabályozni és az RBE sem kezeli a kártya Bios-át.(#9001) banderasz77
"Ez egy nagyker, mind a kettő van nekik,"
Véletlen nem az Ipon-ra gondolsz?
Ha nem akkor vedd meg, biztos jól jársz vele, de ha mégis az Ipon-ról lenne szó ahol valóban kint van mindkét típus akkor felejsd el. Tegnapelőtt hívtam őket akkor azt mondták, hogy "csak ICoolerIV-esünk van. Sorry."[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz picur220 #8996 üzenetére
HIS IceQ4 HD4850-et,már csak használtan vehetsz !!!
ICooler IV-el fog beállítani a futár.
Ami egyálltalán nem rossz csak a ventije nem szabályozható.Szerk:
banderasz77
Neked is javaslom, hogy kérdez rá vásárlás előtt a cégre, hogy mit szállítanak, mert már bő 2 hete az IColler IV-et szállítják ICEQ4 helyett, Mo.-n csak egy beszállítója van a HIS-nek így 5-6 boltot felhíva is azt a választ kaptam, hogy bocs a kiírásért, de valóban csak az új hűtésű kártyát tudjuk küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
hackeeeee & - = Zk = -
Szivessen összehoznék egy kis írást, de mindössze egy árva játék van a gépemen.
Pl. ilyen Benchmarkokat szedjek le hozzá és futtasam ? -
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8922 üzenetére
Nem írók, mert nem értek ezekhez a tesztelős mizékhez.
Topikjába, majd biztossan felbukkanok. -
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8920 üzenetére
Sok sikert, előre is!
Akkor épp itt az ídeje a tesztednek.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8918 üzenetére
A kártyádról fog szólni, kiváncsi leszek.
Hűtésével, végül mire jutottál?Ok, megmutatom, ha más nem akkor priviben. Remélem már holnap nálam lesz, nem kértem kiszállítást (+2500ft ), hátha felvehetem a boltban.
-
zodo
nagyúr
válasz hackeeeee #8886 üzenetére
Nekem volt ilyen 4850 ICooler IV-em, de ma vittem vissza a boltba.
Így igaz, nem lehetett szabályozni a ventijét így folyamatos furdulatszám melett, nekem kicsit hangosnak tünt. Mondjuk nincs viszonyítási alapom csak a Sapphire 4670 ddr4-es kártyám 3D-s venti hangjához tudnám hasonlítani, ami elviselhető, de 2D alatt már nem épp egészséges.
( Átküldtem Katt mesternek a bios-át, mert azt hittem már teljessen béna vagyok, hogy nem tudom megnyitni az RBE-el, de neki sem sikerült )
Szóval az órajeleket visszaveszi automatikussan, de venti hangja az ízlés kérdése.Szerk:
Ha megnézzük a 4870-es karin is csak két ér megy a ventihez.
Nem túl biztató.
Kár lenne, ha ilyen apróságok miatt veszne a HIS név, amit ha jól sejtek csak a hűtési rendszerei miatt veszünk számításba.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Azok a kártyákat még meg sem néztem.
Van olyan típus, ami biztos tuti befutó ?
Lehet már kapni egyálltalán ?(#8856) hackeeeee
Nekem mindegy, hogy 512 vagy 1Gb, de új legyen. Szabályzott minden tekintetben és halk. Kb. a Hd 4670 ddr4-esem utódját keresem. Gyártó is lényegtelen csak ne szívjak vele.
Szerk: Azannya, ez tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Arra jutottam, hogy holnap visszaadom a HIS 4850 ICooler IV-es kartyámat.
Felhívtam kb. 5 boltot, de hiába. Honlapjukon látott Iceq4 helyett már ezt az új ICooler IV-t küldik, ezért Iceq4-em már nem lesz.Viszont valamit vennem kell helyette.
Ötlet, bolt link ( Bp.) ahol tuti azt kapom, amit rendelek ?[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Hát ez az, 4670 ddr4-es kártyámon is csak 2 ér volt a ventihez és minden tökéletessen működött rajta.
Szerk:
Az véletlenül sem történhet meg, hogy a dobozban lévő tápcsati átalakító végett nem működik rendessen?
Tápom, 6 pines csatiját használom.(#8612) Májsztró
Nem kelett állítgatni. Teljessen mértékben automata volt, mind a powerplay, mind a ventiszabályzás. Bármelyik, ccc-al.
(#8613) lsc
Sajna, rájöttem.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8604 üzenetére
Írtam privit.
-
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8591 üzenetére
2 vezeték van a ventihez, ahogy Májsztró is mondja.
(#8592) Májsztró
" De adnak a kártyához átalakítót. "
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz - = Zk = - #8589 üzenetére
Nem.
Jellenleg az én kártyám, Icooler IV-es hűtéséről folyik a téma. -
zodo
nagyúr
válasz hackeeeee #8586 üzenetére
2 hete, ezen szenvedek, de nem akar összejönni.
HIS oldaláról szedtem le az ajánlott pack-ot. Semmi.
ATT és RivaTuner-ben sem sikerült életett csíholni belé.
CCC-ben profilok létrehozása alatt is max. az órajeleket tudtam lejebb vinni 2D-ben a .xml fájl fabrikálásával. -
zodo
nagyúr
válasz hackeeeee #8571 üzenetére
" Ez az iCooler bevált? "
Nálam a 4-es verzíó, nem.
Tény, hogy alapon 38 fok ill. terhelés alatt is max.68 fok (Furmark-al) könyékén tartja a hőfokot, de szerintem, hangos a folyamatos teljes furdulatszámon pörgő ventije.
Házból mem kifelé hajtja a levegőt, ( mint az Iceq4 ) bár ez nem probléma, mert nem meleget fúj.
Mondjuk, közel van a gyártó által feltüntetett <28 dB-es értékhez, de ugyanez szerepelt a 4670 ddr4-es karimon is ami halkabb volt ennél.
Venti nem szabályozható!Eladó, ha valakit érdekel.
-
zodo
nagyúr
válasz kriszbon #8458 üzenetére
Sajna, így jártam. Mindegy, megoldom valahogy a ventijét.
HIS oldaláról leszedtem az ajánlott driver csomagot. Tömörítve 128mb, de semmi extra ami érintené a szabályzást.
Hát igen a Sapphire kártyák, tényleg jók, de azért ott is olvasni panaszokat.
Igen olyanom volt, már kezdem bánni, hogy eladtam a 4670--met. Az minden tekintetben egy jó kártya és játszani is lehet vele, nem csak netezni.
Használd egészséggel. -
zodo
nagyúr
Azt hisszem beiktatom a Zalman Fan Mate 2-et az ICooler hűtőm szabályzására, mert a táp cserém óta, már zavaró a hangja.
-
zodo
nagyúr
válasz katt777 #8061 üzenetére
Megnézztem, ne fárassz.
Istenért nem tudtam mit kezdeni egyik progival sem, de nem is érdekel.
Legalább tudom, hogy max. 65 foknál megáll a kártyám hőfoka, terhelés alatt.Beállítást nem küldött senki. Ami inkább érdekelene, hogy van-e valakinek ugyanilyen karija és ő mit tapasztal, ezen progik alatt.
-
zodo
nagyúr
Ha olyan karim van aminek nincs gyárilag ventiszabályzása azt ccc-ben egyálltalán nem lehet beállítani?
Ma nekiestem a ccc / profile.xml fájl szerkesztésének, de maximum a Gpu órajeleit tudtam beállítani. ( 250-re visszaveszi )
A ventire vonatkozó sorokba bármit írhattam, semmi változás?ATT és RivaTuner párost meg se említsétek, mert tegnapelőtt 4 órát játszottam velük, de nemhogy állítani nem tudtam, de még a montírozásig sem jutottam el.
-
zodo
nagyúr
RivaTuner progival szeretném a kártyám hűtését rendbe tenni.
Olvastam, hogy az ATT-nél elkel távolítani a CCC-t
Ennél a proginál is el kell távolítani ?Pl.: Ati display driver legyen fent és a RivaTuner ?
-
zodo
nagyúr
Figyelek, kódoltam a tartalmat, biztosan nekem címezte.
Mondjuk én sem értem, mert a ccc tartalmazza a driver(eke)t is.Szerk:
Sajna az Everest nem írja ki csak a cpu-t az ATT-el nem kívánok vacakolni.
Tegnap volt egy pár óra játék is => minden tökéletes, ezért nem fogom csesztetni. Köszönöm a segítségeket.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz katt777 #7627 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem.
3DMark06 nem lényeg, értem és nem is érdekel a pontszám.
"Tedd fel a HIS driverét, és felejtsd már el végre azt a szar CCC-t!"
Ezt találni a HIS oldalán:
ATI Catalyst: 9.7 (ref. no: 0910) Platform: Windows Vista & Windows 7 (32/64)
Akkor mégsem jó a HIS driver, mert ez is ccc vagy ?"Ref. driverrel is próbálkozhatsz, de soxor megjelenítési problémák adódnak vele (nem véletlenül késnek a gyártók a saját kártyáikhoz készülő bios-okkal), és akkor max. beállsz a topicban sikoltozók sorába."
Ez a "Ref. driver" ugyanaz, mint amit le tudnék tölteni a gyártó honlapjáról ?
Esetleg amit a kártyához adtak telepítő cd-n találni ? ( 9.5-ös ccc van a Cd-n )Leszedtem a 3.6-os GPU-Z-t, de a helyzet változatlan. Mindegy, úgysem érdekes, mert nem %-ban szeretném látni, hanem Rpm-ben a venti fordulatszámát.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz katt777 #7573 üzenetére
"Próbálj a HIS oldaláról saját drivert leszedni, illetve tweakforce-ot."
Megnéztem a HIS oldalát és a 9.7-es drivert lehet letölteni.
Ha jól néztem akkor ebben a 9.7-ben még létezett a manuális ventiszabályzási lehetőség.
Tegyem fel ezt a 9.9 helyett, mert ebben nincs vagy ez az opció nem is a driver kiadásától függ?Végül is annyira nem zavar, hogy nincs a mostani ccc-ben csak jó volna tudnom, (kiváncsíságból) hogy éppen mikor mennyin pörög. Erre valami ötlet ?
"Tweakforce"-ra keresve, én azt valami Nvidias drivernek látom, gondolom nem erre gondoltál. Elárulnád, hogy mit is keressek ?
-
zodo
nagyúr
válasz fanfany65 #7604 üzenetére
Szia fanfany65!
Á, tényleg nem hat meg a gépem dmark eredménye.
Grid, jól fut a monitor csere útán is és ez a lényeg.
Persze van rá gari, zsír új csak rosszul volt kiírva a neve a webshopban, vagy mást kaptak a beszállítótól, ennyi. Őrülők neki csak meglepett a dolog.Mondjuk ezen héten, már nem az első meglepetés történt velem.
Vettem, monitor is.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Futattam 1680x1050-en egy Benchmarking-et, ennek az eredménye.
Aztán egy Stability test-et szintén 1680x1050-en kb. 10perc múlva, ezt láttam.
Ezt a hőfokot kb. 2 perc alatt elérte és ott tartotta amíg ki nem kapcsoltam a tesztet.Vélemény ?
Persze, sokkal okosabb nem lettem, mert a venti fordulatszámát nem tudom, mivel nézni.
Mindegy, halk az tuti. -
zodo
nagyúr
Köszönöm a részletes tájékoztatást.
Furmark-ot lehet, hogy kiprobálom, de csak kiváncsiságból.
Visszatérve a Stormrise-ra, nekem nem jönne be, jobb lett volna az Iceq4+csavarhúzó.
Ja, ehhez a Furmark-hoz semmi trükk nincs ugye ?
Letöltöm, telepítem, indítom és kész.(#7591) giigz
Igen írtam is, hogy égő, de engem nem érdekel.
Csak gondoltam, hátha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7585 üzenetére
Köszönöm.
Nálam mindig rajta voltak az értékek, de most valamiért nem rakja rá.
Lehet, hogy a monitor váltásnál történt valami.(#7586) Qru
Akkor azok valós hőfokok lennének, 1 percel a 3DMark futása útán 37-40 fok ?
Nem ismerem a játékot akkor ránézek, kell-e nekem egyálltalán. Köszi.(#7588) katt777
Jó hír a pp-ről, akkor pláne nem adom vissza csak írók nekik.
..,de én nem piszkáltam. Megnézem, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7583 üzenetére
Gőzőm sincs, nem értek hozzá.
Közben kiderült, működik a ventiszabályzás is.
Picit hangosabb, mint a 4670 ddr4-em volt. Nem adom vissza.Sajna csak egy játék van a gépemen a Grid, ehhez tudom hasonlítani.
Anno 1440x900 -ba minden be kapcsolva ill. magas vagy közepes részletesség melett, 2xMSAA mintavételezés, átlag 55 fps-em volt.Jelenleg 1680x1050-en minden ua. csak 8xMSAA melett, átlag 70 fps
Hamár itt tartunk, mit állíthattam el a Fraps-ban?
Elkészítem a képernyőképet, de nincs rajta az fps érték.Szerk:
Esetleg valami tesztprogit tudtok mondani amivel lehet montírozni a hőfokot vagy a venti fordulatszámát?Ja és amit adtak a dobozban, Stormrise bigyó az mi a nyavaja?
Letölthetem a játékot és annak a kódja?[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Na itt vagyok.
Felraktam neki a 9.9-es ccc-t.
Hűtő szerintem halk, bár nem szabályzott, legalábbis olyan mintha egyenletessen egy fordulaton menne kb. mint a 4670 ddr4-em tette játékok alatt. Szóval halk.
Powerplay csak félig működik, Gpu órajeleit visszaveszi 625 => 500mhz-re, de a memória állandó 993mhz-en áll.
Hőfokokat ne kérdezettek, mert azok tuti rosszak. Everest is annyit mutat, mint a Gpu-Z.Ebben a cc verzíóban, nincs venti szabályzási lehetőség ?
Gyorsba ejtettem egy 3Dmark-ot, de elég égő lett az eredmény.
Köszönöm az eddigi segítségeket!
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7572 üzenetére
Ok. Köszönöm.
Igen, nekem is 4670-em volt, tényleg halk volt a ventije, meglátjuk ez mit tud.
Hát nemtudom, ha nem is azt kaptam amit akartam, most ez van, mindegy, ha nem jó visszaküldöm.(#7573) katt777
Köszönöm.
Hát, hirtelen csak ilyen híreket találtam erről a hűtőről, hogy ez váltja az Iceq-t.
Meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Szóval összegezzünk.
Érdemes megtartani ezt a kártyát ?
Melyik drivert szedjem le hozzá, win 7 alá ?
Tápcsati mindkét 4 vagyis csak 3 tűs végét csatlakoztatnom kell a tápegységhez ?Szerk: Kell ez az átalakító egyálltalán, ha van a tápomon ilyen 6 tűs csati?
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz tzsolesz #7564 üzenetére
Akkor szavazzunk !
Tényleg fontoss lenne, mert addig nem rakom be a gépbe.Amúgy a PcLand-ról rendeltem, ez alapján.
Megkérdeztem telefonon őket, hogy ez most melyik, Hdmi-s vagy a Tv-out-os verzíó, de még a kártya nevét se tudta kimondani az ember, mit várjak.
Válasz: "Több ezer terméket forgalmazunk, honnantudnám"Szerk: A régi HD4670 ddr4-es karim hűtésére hasonlít, de ez szebb, mert kék.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ok.
Melyik az ajánlott verzíó?
Nálam most a 9.4-es van fent a gépen.Nem félek csak megkérdeztem, mert nem szoktam cserélgetni a kártyáimat.
Szivessen telepítek, ha az a célravezető megoldás.(#7561) Qru
Akkor inkább teszek fel egy újatt, csak mondjátok meg melyiket érdemes.
Köszönöm.
Más:
Nincs 15 perce, hogy megjött a futár és hozta a kártyámat. Kinyitom a csomagot és nem azt kaptam amit kértem. Nézem a kártya dobozát, Hdmi felírat , na vazze én nem erre pályáztam, mert a tv-out-os dobozában vannak a fincsi cuccok.
Aztán tovább nézem a dobozt, vazze ICooler IV-et kaptam Iceq4 helyett.Visszaküldjem ?
-
zodo
nagyúr
Ha csak kártyát cserélek ( ma érkezik a 4850-em a 4670 helyére) akkor nem kell a ccc-t cserélnem ugye ?
-
zodo
nagyúr
válasz (ex)Cat #7504 üzenetére
Ahogy RootRulez is mondja, többféle változatban is kapható. ( 2-3. oldal )
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7487 üzenetére
Aha, erre nemis gondoltam.
Na mindegy, ha végzek a csavarozással lesz egy ilyenem eladó, hátha másnak is szüksége lesz rá.
Adhatak volna inkább egy uv csővet, ha már ilyen szépen nézz ki a fényében.Szerk:
(#7488) wsvap
Úgytudom, hogy nem érdemes Crossfire-ben gondolkodni.
Majd megmondják a hozzáértők.(#7489) lsc
Köszönöm, ez a beszéd.
(#7490) Qru
Igen, már megtudtam.
De ezt nem értem.
"Látom nem vagy nagy vodkanarancs rajongó."
Amúgy, tisztán whisky.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7484 üzenetére
Csak vicceltem be kell férjen.
Persze, jobb lett volna egy rövidebb nyákos, de most már így alakult, csak jó legyen.
Igen a fekete bígyóra gondoltam.(#7485) Qru
Olvastam már sok hozzászolásod és úgy vélem sokat tudsz a hardverekről, de a mostani válaszod, nem sokat mondott nekem.
Angolt nem vágom, ezért bedobtam a fordítóba, de még így semm lettem okosabb.
HIS sokcélú csavarvezető-tolla
csavarvezető, szintütem, akit könnyen vezettekSzóval, mi is ez valójában, mert hogy csavart nem vezet az tuti ?
És miért van benne vízszintmérő?[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7479 üzenetére
Megrendeltem, talán már csütörtökön nálam lesz.
Nekem ő lesz az 1.(#7480) wsvap
Abban a tesztben, igen a Sapphire Radeon HD 4850 Sapphire Edition volt a nyerő, de nem minden kártya szerepel benne, mindösszesen 3 gyártó 6 kártyája.
Azóta bővűlt a felhozatal és lehet, hogy ez a lista nem is tartalmazza az összes típust.Én csak az ajánlások miatt veszek His-t plusz, mert szimpatikus.
Pl.: a hűtése miatt
Remélem be fér, majd a házamba. -
zodo
nagyúr
válasz katt777 #7477 üzenetére
Nem áll szándékomba húzni a kártyát, mert nem nagyon vágom a tuningolás fogásait.
Mondjuk azt olvastam, hogy bírná a procim akár a 3.5ghz-et is alapfeszen, de még nem probálkoztam vele, nemrég vettem.Szerk: Tényleg az utcsó, ezt akkor nyugodt szível megrendelhetem?
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz katt777 #7474 üzenetére
Köszönöm Katt777!
Döntöttem. His lesz ,ahogy mondtad 512mb-os.
..,de még egy kérdésem lenne. Tápom, elég lesz hozzá?
Gigabyte GA-MA78GM-S2H,
AMD X2 240@2.8Ghz,
Arctic Cooling Freezer 64 Pro,
Geil Ultra ddr2 PC6400 800 MHz 2x1024Mb,
HIS PCIE HD4850 IceQ4 512MB 256bit
Samsung HD160HJ + HD642JJ,
Samsung SN-S083A -
zodo
nagyúr
Hihetetlen, nem tudok dönteni.
Ha már tegnap szóba jött a 4870-es kari 30k környékén akkor ez tuti jó választás vagy sem? Eseteleg ennél már tápot is kell csréljek ?
(#7472) Dzsokszer
Látom, nem én vagyok egyedül aki nem tud dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ez a kari lesz a befutó: HIS PCIE HD4850 512MB 256bit
Ezzel senkinek volt gondja ezzel a karival, ha jól tudom és a Hd4770 sem olcsóbb.
Szerk: Na ne má, ez megint a tegnapi story!? ( csak most a más boltnál)
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Konkrétan mi is volt a Sapphire Vapor-X-es kártyák baja ?
-
zodo
nagyúr
válasz RootRulez #7430 üzenetére
Ezért írtam a (#7426) -be kérdésként is, mert a képen Iceq4-es kari volt, de mint a (#7425)-ben látszik a neve nem erre a típusra mutatott.
Ez történt, amíg nem nézztél rá. -
zodo
nagyúr
Most nézzem, lehet, hogy nem is Iceq4-es csak a kép az.
,mert Iceq4-t szeretnék venni.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ez jó ár lehet, ezért a HIS 4850 512MB DDR3 ?
vagy csak az 1Gb-os verzíót érdemes megvenni?
Barell
Talán, ez segít.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Lehet, hogy hülye kérdés, de a Sapphire Vapor X-es hűtőt könnyű leemelni a helyéről ? Csak a takarítás végett kérdezem.
-
zodo
nagyúr
válasz HunChaos #7408 üzenetére
Ebben a tesztben semennyivel, sőt.
4850/512mb is jobban teljesít, mint a 3870x2.(#7407) finest
Az lehetséges, csak sok helyen félreérthető, ha két vezeték van a kártyán akkor az már nem is szabályozható.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz katt777 #7352 üzenetére
Okés, akkor His-t veszek, ha nem találok Hd4770-es Ac-s hűtésűt a pixmanian kivűl.
-
zodo
nagyúr
Most, hogy a cicergésnél tartunk.
HIS HD4850 IceQ4 1GB-nál is fenállhat ez a jelenség, ugye nem ?
-
zodo
nagyúr
válasz katt777 #7274 üzenetére
Szia!
Miért pont a HIS IceQ4-t javaslod inkább, van valami spéci oka ?
Írnál róla egy pár sort ?
Esetleg a Vapor-X-es kérdésemre is tudná valaki a választ.Köszönöm.
-
zodo
nagyúr
Jól van , legyen 1Gb-os 4850-em.
...,de melyik Sapphire-t ?
Vapor X-es vagy a Dual slot-os verzíót vagy esetleg olyat, amit még nem is említettél, mert ugye a webshopokban látot képek néha mást mutatnak.
Szerk:
A vga tápcsatiját símán a táp valamelyik 4 tűs ágára kell csatlakoztatni és kész ill. ehhez az átalakító kábel általában benne van a kártya dobozában ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest