- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- XPEnology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Office és Office 365 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
A Crysis Windows 7/Vista esetén is futtatható DX9 módban, ehhez -dx9 kapcsolóval kell indítani a crysis.exe-t: [link], vagy jobb klikk a crysis.exe-n és futtatás DX9 módban. Az 512 MB RAM akkor elég a Crysis-nek 1920x1200-as felbontásnál, ha nincs élsimítás: [link].
A COD játékokkal nem lesz gond a DX10-zel, mert azok csak DX9-esek.[ Szerkesztve ]
-
CaptainChaos
tag
A crysis Nvidia kedvelő cumó. És ez DX10-ben magas felbontáson jön ki inkább. szóval ezt a békát lle kell nyelni sajnos. PL: Ugyanolyan névleges teljesítményű gef (pl a 250-es) jóval odaveri a 4850-et crysisban dx10-ben. Ezt köszönjük szépen a tetves zöldeknek. Bocsánat az NV fanoktól, de ez a marketing ocsmány, és rengeteg játék élményét tönkreveri...
a 4870 elvileg erősebb mint a 250-es, de kb. ugyanazt a teljesítményt produkálja crysis alatt...
sajna.[ Szerkesztve ]
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
emre
veterán
Azt azért illik hozzátenni hogy 1-2 régebbi játékhoz a DX9-et célszerű frissiteni.
Találkoztam olyan játékkal ami hiányolt néhány dx9 fájl-t.
Én a 2009 augusztusi dx9-et tettem fel, mivel nem volt kedvem a hibaüzenetek alapján fájlonként leszedni azokat a dolgokat amiket hiányolt a rendszer.Ez persze nem jelenti azt hogy általános probléma, és hogy te is így jársz, de szvsz tuti ami tuti....
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...