Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Na jó, nyilván ilyen is van, de szeretnék abból kiindulni, hogy nem minden boltos egy szemétláda.
Pont azért írtam a fórumot is, hogy ott többen vannak, nekik teljesen mindegy milyen hardvert vesz az illető, így ők objektíven állhatnak a dolgokhoz. Elmondják a véleményüket, hogy ki milyen cuccot ajánl az igények és ráfordítandó pénz alapján és akkor már könnyebb lesz dönteni. Így kisebb eséllyel fog rosszul járni az illető. Főleg, ha előtte böngészi a teszteket, leírásokat az adott hardverekről, hisz ezekből is van sokféle szerencsére. Szóval egy kis utánajárással a későbbiekben sok bosszúságot el lehet kerülni.
Én mindig így csináltam és sose bántam meg. Tudtam, hogy mit veszek, az mire képes és a későbbiekben is úgy használtam, tudtam mire veszem, mit akarok csinálni vele. Nem értek később meglepetések.
Persze nyilván egyszerűbb egy "kevésbé hozzáértő" júzernek bemenni vmelyik áruházba és ott egy komplett gépet elhozni, de a későbbiekben nem biztos, hogy ez nem bosszulja meg magát. Na persze itt is nagyon fontos, hogy az ember mire foglya használni a gépet. hiszen egy alapvetően iskolai, irodai célra használt gép esetén nyilván nincsenek akkor igények, mint egy főleg játékra használt gép esetén, ahol a tuning pl. több, mint valószínű, hogy előjön a későbbiek folyamán. Tuning esetén rögtön nem lesz mindegy, hogy milyen alaplap van a gépbe, milyen ramok, VGA, stb. míg egy irodai gép esetén ez majdhogynem mindegy, csak menjen, végezze a dolgát, ha lehet minél csendesebben, azt annyi.. Akinek erre kell a gépe, az úgy se foglya húzni ( mer fölösleges is lenne ), meg sokszor nem ért a géphez, azt se tudja mi micsoda benne, csak menjen aztán kész. Nekem is van pár ilyen ismerősöm, de nincs is ezzel semmi baj sztm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest