Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hofeen
újonc
válasz thyeby #20591 üzenetére
Kicsit megkésve a témával.... de így utólag is köszönöm a korabbi tanacsokat.
Thyebynek valaszolva. Megnéztem es nekem is fém betét van a TS 250ben. Több ok miatt gondoltam lecserélni:
- a gyári akarhogy is állitom nincs szintben az asztallal
- kezdőként egyszer valoszínűleg megütöttem a tárcsát es beleért a gyári betétbe (gondoltam fának nem árt)
- nemrég fellelkesedtem és vettem 2 külöböző lapot is az itt már sokat emlegetet cégnél így gondoltam majd sűrűn cserélgetem.Egyébként én is megnéztem több videot a neten, hogyan készítsünk betétet a körfűrészbe és csodalkoztam, hogy ott legtöbbször nem rögzítik csavarral.
-
hofeen
újonc
Körfűrész betét tekintetében lenne egy konkrét kérdésem.
Már egy ideje olvasom a fórumot és próbáltam utána nézni, de mégis gondoltam jobb ha megkérdezem.
Van egy Metabo TS250es körfűrészem amit barkács célra használok.
A műanyag betétet a lap körül szeretném kicserélni, mert nagyon széles a rés es nagyon macerás cserélgetni (6 csavar tartja)Az olvasottak alapján gondoltam kicserélem bükkfára szűk réssel a lap mellett.
Véleményetek szerint:
- mi az a minimum rés amit celszerű a lap mellett megtartani
- lehet csavarozas nelkül alkalmazni (csak betenni a helyére) vagy az veszélyes. Sok youtube-os videokban csak beteszik a helyére minden rögzítés nélül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest