Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Szilárd
csendes tag
válasz DCI_market #18220 üzenetére
Üdv!
Ha sürgős akkor nem én leszek a nyerő, ha viszont nem annyira sürgős, akkor lehet.
Pár fontos kérdés:
Az alapjaiból kell felépíteni a konyhabútort, vagy esetleg egy már meglévőt kell felújítani? (Értem ez alatt, front, és munkalap csere.)
Mikró beépített, vagy önálló?
Elhelyezést nagyban befolyásolja a már kiépített vezeték, és egyéb bekötések. Mert pl. mosogatót csak oda lehet építeni ahol a vezetékek vannak. Villannyal még valamennyire lehet játszani, de az is korlátozott.
Röviden ennyi, és most jöjjön a kényes kérdés a piszkos anyagiak.
Nem tudom az általad írt összeget mire gondoltad, de a komplett bútort kihozni belőle esélytelen. Én ha árat mondok konyhára, nettó 100,000 Ft/m-ről indulok. Ez aló felső szekrényt jelent, natúr bútorlapból, szerelvények nélkül, és szállítás nélkül. Amit leírtál arra, mikró, mosogatógép, nélkül, mosogatótálcával, és leddel helyszínen készre szerelve, olyan 500,000 Ft-tól kezdve tartanám elképzelhetőnek.
Miért?
Mosogató tálca: 15-20000 Ft-tól.
Led világítás: fajtától függően: 3500-5000 Ft/db-tól
Bútorlap m2-re: 2500 Ft-tól
Munkalap: 4500-5000 Ft/m-től
Plusz, pántok, lábak, fogantyúk, fióksínek, stb.
Az árak nettók!Üdv, Szilárd!
(Elküldtem privátban is.)
Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P
-
epmd
tag
válasz DCI_market #18220 üzenetére
Árat általában akkor tudsz mondani ha,ha pontosan tudod ,hogy miből mit kell csinálni. De így első ránézésre csak az alapanyag minimum 80-100e ft olcsóbb bútorlapból is !De az még elég fapados konyha.Tehát nem a 45-50 ezres tétel kell számolni!
-
epmd
tag
válasz DCI_market #18216 üzenetére
Szia! Főzőlap és beépíthető sütő lesz,vagy gáztűzhely?Vagy ha az utóbbi ,az milyen széles?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest