Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Az Indavideon néznék valamit, erre azt üzeni, hogy én valószínűleg külföldön tartózkodom, vagy azon keresztül van internet kapcsolatom és sajna a filmek csak Magyaro.-ról érhetőek el. Gondoltam, biztos a guglis DNS címek miatt van, ki is javítottam a megfelelő helyen a T-Home sajátjára, de semmi változás, ugyanaz az üzenet és ez már több órája történt.
Nincs valami ötletetek?Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
Új prémium hirdetések
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Új ingyenes hirdetések
- Videókártya Hűtés Segéd - 120mm Ventis Szettek / Akár -10 fok / 20XX 30XX 40XX Ti Super / AMD-hez is
- MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 11G
- The Last of us Part 1 ps5
- BESZÁMÍTÁS!!! - AMD Ryzen 5 5600X 3,7GHz AM4 BOX with Cooler Processzor - Számla & Garancia
- Eladó I5-9400f processzor + Gigabyte Z370P-D3 alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest