Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9412 üzenetére
Köszi, akkor átmegyek oda.
Minden jót!
-
modflow
veterán
Szerdán letelik az 1 hónap a szervizelést illetően. Ma is voltam bent edigitalban, azt mondták szerdán visszakapom a routert, vagy az árát.
Ha utóbbi és ott vagyok a boltban és átveszem a kp-t, majd félreállok, mobilon berendelek egy újat, madj 5 mp-el a visszaigazolás után megnyomom a sorszámhívón az online rendelést veszek át-ot és átveszek egy új routert, akkor is él a 14 napos elállás ugye?
Mert akkor azt még kipróbálnám, és ha rossz visszaadom a pixxxba, 14 nap alatt csak kiderül. Ha meg jó, akkor megtartom.Szóval ez működik???
-
modflow
veterán
válasz MaCS_70 #9317 üzenetére
Ez érdekes..
Nekem az Edigital alapból azt mondta, hogy min. 30 nap lesz az ügy.16-án adtam le és 24-re ért csak be a szervizbe a nyomkövetés alapján.
Pénteken felhívtam az ASUS Magyarországot, a gyári szám alapján nyomát se találta, elvileg nézett valamit, hogy a cseh szerviznél van-e, de ott se látott semmit.
Edigital-t felhívni nem tudtam 3 napon át próbáltam napi 2-3 alakalommal 10 perceket vártam, de nem kapcsoltak.
Írtam nekik és kérdeztem melyik szervizben van, erre ez a szuper válasz jött:
A HÁLÓZAT ROUTER Asus RT-AC66U AC1750 Mbps Dual-band gigabit AiMesh WIFI router (219***) jelenleg még a márkaszervizben van, 320*** szervizlapszámmal.
Tájékoztatjuk, hogy a szervizeknek, a hozzájuk történő beérkezést követően 15 napjuk van vizsgálni a garanciális készülékeket, azonban a logisztikai folyamatokkal együtt körülbelül 30 napos átfutási idővel is lehet számolni. Természetesen amint kapunk információt a márkaszervizből, értesíteni fogjuk Önt a bevizsgálás eredményéről, további esetleges teendőkről. Sajnos pontos rálátásunk nincsen, hogy a termék melyik szervizben van. Megértését és türelmét köszönjük. -
modflow
veterán
Csak a HGG-ben van olyan opció, ahol lehet állítani a wifi erősségét?
-
modflow
veterán
N12D1-re van HGG?
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9244 üzenetére
Értem, akkor ha valaha egyszer visszakapom a routert felteszem én is és kipróbálom.
De akkor hány %-ra ajánlott tenni, hogy stabil legyen és jó is? 60 %??De amúgy mi alapján jött az a jogszabály? Valami oka csak lehet, nem??
-
modflow
veterán
válasz N.otorious #9175 üzenetére
Igen, próbáltam mindent, ugye ment is, csak kis idő után már nem...
Leadtam az edigitálban, potom 30 nap és lesz valami. :D
Valaki gariztatott már routert edigitálnál? -
modflow
veterán
válasz szaboi6512 #9166 üzenetére
Nem buherálom...
Becsomagoltam, holnap visszaviszem...
Kár hogy 2 hónapig vártam a beüzemeléssel... 14 napon belül visszakaptam volna a pénzemet. Így meg küzdhetek a bolttal.Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik, hogy használhatatlan egy router.
Most komolyan, mit csinál egy alap user?
Végigmegy a varázslón és használja. Na én ennél többet tettem érte és NEM JÓ. Ez abszolút nem normális.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Na jó, elegem van ebből... honlap viszem vissza a boltba.
Tele van a net, hogy dobja a netet wifi-t....
Mondjuk én voltam a hülye, hogy ezt előtte nem néztem, hanem hittem a PH milyen routert vegyek ajánlásinak... -
modflow
veterán
válasz modflow #9160 üzenetére
Ez a AC66U egy óriási ipari hulladék.
Elképesztő, hogy egy 10.000 ft-os router tökéletesen teszi a dolgát, ez meg 30.000 forint és szívem szerint most b@sznám ki a kukába úgy ahogy van.Reggeltől végre kábelen van. A telón felnyitás után van hogy 30 mp-ig nincs net, se 2,4, se 5 Ghz-en.
Délután újra kellett indítani az egész router, mert azt írta nincs netkapcsolat.Most komolyan, nektek is ezt csinálja?
Nálam miért ilyen?
(Az N12D1 tökéletesen megy a nettel.) -
modflow
veterán
válasz Gubek-Einste #9115 üzenetére
Na most megakartam cserélni a két routert, hogy az AC66U legyen a modemen, erre megint nincs net rajta.
És most már hiába írom be a régi modem MAC-ét, akkor sincs. És a modemet se érem el róla a 192.168.100.1-en.
Kikapcsoltam modemet, routert, stopper indult és 20 perc után se változott semmi.
Ilyenkor hogy lehet a netet előcsalni???
-
modflow
veterán
válasz Anonymus23 #9152 üzenetére
Megtaláltam, csak az volt a baj, hogy a fenti linket használtam. Az a rész.
Ha simán felmegyek én, akkor tényleg ott van. -
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9150 üzenetére
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9148 üzenetére
Nekem 5.13-ai az utolsó, amit mutat.
-
modflow
veterán
válasz Anonymus23 #9146 üzenetére
Meg le is! 🤣😂😂
-
modflow
veterán
válasz Gubek-Einste #9115 üzenetére
Mert megdöbbentő módon kisebb a hatóköre, pedig azért vettem, hogy lecseréljem a régit.
És azt hol kell beállítani? Az alhálózatot.
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Valaki segítsen már, mert már min. 2 hete megvettem ezt a k**** routert (RT-AC66U), de nem tudom beállítani.
Megy az eddigi WiFi hálózat tökéletesen ezzel: ASUS RT-N12D1
Bekapcsolom az új routert, lefuttatom a JELERŐSÍTŐ üzemmód varázslót, de nincs rajta net.
Mégis miért kell 198ezer beállítást csinálni, hogy hogy legyen net rajta???????Van sima kis fali dugós jelerősítőm, azzal megcsinálom ezt az 1 azaz EGY lépést és működik!!!!
Ez meg 35ezer forintért nem képes működni.
Bocsi, de nagyon ideges vagyok már emiatt. -
modflow
veterán
-
modflow
veterán
A régi router Asus RT-N12D1 kábelen kapja a netet. Az új ASUS RT-AC66U B1 pedig jelerősítő módban rá van csatlakozva.
Most nagy nehezen sikerült, van hálózat RPT véggel.
De ha kiválasztom nem tudok csatlakozni, mert azt írja nem jó a jelszó.
De nem is kérte, hogy megadjam!!!!
Az alap router jelszava meg nem jó neki.
Akkor mégis hogy tudom megadni a jelszót, meg rálépni se tudok a wifijére. -
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9059 üzenetére
Okés.
Valakinek van fent ilyen HGG firm? -
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9057 üzenetére
Volt/van egy Asus RT-N12D1 routerem. Ez nem fedte le az egész házat (emeletes), ezért vettem egy ilyet:
Asus RT-AC66U AC1750Most pedig azt tapasztalom, hogy ez még gyengébb, mint a régi. Nem tud olyan lefedettséget biztosítani, holott sokkal nagyon és több antennája van.
Előbbi egy 10k-s, utóbbi egy 30k-s router. Elvárnám, hogy jobban működjön, de nem akar. -
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9055 üzenetére
És ennek milyen gyakorlati haszna van?
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9046 üzenetére
"wifi regionális korlátai fel vannak oldva benne, tehát olyan teljesítménnyel fog működni, amilyenre beállítod"
Ez mit is jelent magyarra fordítva?
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9049 üzenetére
Ja...igen, ott B1-et ír nekem is.
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9043 üzenetére
Nem B1-es, az enyém B2-es verzió.
Ez számít? -
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9043 üzenetére
Azt mindjárt megnéztem.
De mi az a HGG? -
modflow
veterán
Volt/van egy Asus RT-N12D1 routerem. Ez nem fedte le az egész házat (emeletes), ezért vettem egy ilyet:
Asus RT-AC66U AC1750Most pedig azt tapasztalom, hogy ez még gyengébb, mint a régi. Nem tud olyan lefedettséget biztosítani, holott sokkal nagyon és több antennája van.
Ez miért lehet? Kicsit drága is volt...
-
modflow
veterán
Az miért lehet, hogy hiába megy az 5G hálozat, a teló ha lezár elveszti.
Majd felnyitás után magát az 5G wifit se látja, csak a normál WIFI-t. Kis idő után újra lesz 5G wifi.
De ugyan ez van médialejátszó esetén is. Mintha a router az 5G-t nem sugározná folyamatosan.Ez miért lehet?
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #9000 üzenetére
Holnap kipróbálom. Köszi szépen mindenkinek a segítséget!
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #8997 üzenetére
Értem, köszi.
Csak azért kérdezem, mert tegyük fel a régi routert elpasszolom, majd 2 nap múlva resetelem az új routert, erre nem lesz net.
Honnan tudom majd azt a MAC kódot, amit a WAN-hoz be kell írni???
Ezt szeretném tudni, honnan jön.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz modflow #8994 üzenetére
Úgy lett net szerintem, hogy a WAN MAC adress -t kimásoltam a régi routerből.
Pedig ott MAC klónozással adta a számot, míg az új routernél új sorszámot írt MAC klónra, de régivel jó.Mégis mi az a MAC számsor, honnan jön?
Ill a http://192.168.100.1-en mit kellene néznem?Köszi az eddigi segítséget nektek!
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #8993 üzenetére
A régi modemmel, Asus RTN D12D1-el elértem a modemet.
Visszadugtam új modemet is, hogy azzal is megnézzem, erre router felületen rögtön lett net.
Hogy?De elérem erről az újról is a http://192.168.100.1-en lévő modemet.
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #8991 üzenetére
Szerintem modem mód. Nem nat-ozok.
Ez jó kedés, nem tudom.
Arris-ra sose léptem be. -
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #8989 üzenetére
Egy Arris CM820S a kabelmodem.
Először kék a net, majd villog, aztán kékre vált a wifi s ekkor pirosra a net.De, a régin volt MAC filter, de azt a modem kéri, ez meg új modem és én nem állítottam be szűrést.
Ill. önmagában a router piros, szóval azon sincs net.
Ja hogy szolgáltató mac? Azt nem hiszem.
Gyári kábelével sem jó.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #8987 üzenetére
Kábelnetről van szó, egy helyi kisebb szolgáltatótól.
Nincs jelszó, csak be kell dugni, és ment.
Ill régi router megy is, csak ez nem. Mindig piros a led.
Pedig modemet is reseteltem már. -
modflow
veterán
Vettem ma egy új routert. Asus RT-AC66U
A net led piros, és nincs internet.
Azt írja, az ISP DHCP funkciója nem működik megfelelően.
Mi a baja?
Modem belemegy routerbe és kész. Most húztam ki a régiből és jó volt. Ennek mi a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest