- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
Az egyik egy nest 3gen termosztás távoli elérése, a másik pedig egy dvr kamera távoli elérése. A dvr egy ideig működött is, de eztán egyik napról a másikra megszűnt a távoli megfigyelés. Hálózaton belül elérem. A nest meg érdekesebb dolog, van rajta egy ECO mód. Ha állítok telefonon a hőmérsékleten, és az eco módot ki be kapcsolom, akkor kommunikál, de máshogy nem. És a szoftverét se akarja frissíteni. Amúgy nem pont az a két port a fontos, hanem álltalánosságban a port nyitás. Amúgy a kamerának open a port, mégsem érem el.
-
Nem feltétlenül. Jó eséllyel át lehet ugyanis flashelni az e3372h (Hi-Link) verziót e3372s (stick) verzióra.
Nem egy kéjhömpöly, de ha a Huawei még nem zárta le az adott széria flashelhetőségét, akkor kb. fél óra alatt nulláról megvan.
Én igazság szerint hónapokig szenvedtem azzal, hogy az én példányomhoz találjak módszert -- szép kis könyvtáram jött össze a téma irodalmából.
Ha otthon leszek, elő tudom kaparni, illetve, ha Budapest elérhető, akkor tesztelésre kölcsön tudom adni a példányomat.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest