- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Windows 11
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Na, bocsi srácok, most akkor hogy is van ez?
Létrehoztam WIFI hálózatot AC65P vel, és ugye van olyan SSID ami "xy" meg ˇxy_5G".
Mindkettőre ugyan az a jelszó. Az eszközeimnek mindkettőt "megtanítsam"? Ha igen, akkor mi alapján fogja eldönteni az eszköz, hogy melyik hálózatra csatlakozik?
Vagy ezt hogy kellene megcsinálni normálisan?Azt néztem, hogy az egész lakásban full a wifi jel 5G-n, csak az erkélyen nem, de ott meg a 2G még simán jó.
-
Redplee
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3965 üzenetére
De ez nem tiszta az okoseszkozok miatt...
csak azokat tudod vezerelni amikkel egy wifin vagy de szinte minden okoseszkoz 2.4ghz...
akkor a telot sem lehet 5ghzn hasznalni ha akarom oket kontrollalni? Vagy pl a soundbart? -
Redplee
senior tag
Ha az asus router 2.4GHz és 5GHz hálózatot is ad, mi alapján dönti el a mindkettőre képes eszköz, h melyikre csatlakozik?
-
Redplee
senior tag
Sziasztok!
Routeres fórumban ajánlottak nekem egy AC65P-t (AX58U ellenében) és most be is szereztem 23K áron. Elég babának tűnik.
Kérdésem, hogy ott a topicban mindenki osztja h custom fw, merin stb stb... Én nem vagyok annyira geek, hogy értsem, de valaki összefoglalná nekem, hogy mire jó ez a merlin fw, és mivel kapok többet, ha felteszem?
Igazából nem nagyon használok semmit a routeren, csak egyszer beállítottam azt jóccakát. Nekem csak az a lényeg, hogy stabil legyen és erős a jel, a lakás távoli pontjában is.
Megköszönném, ha valaki összefoglalja ezt a merlinezést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest