- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Windows 11
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5 #4417 üzenetére
Meg lett volna, ha reagalna barmire is a router. De sem a resetre, se az nvram torlesre nem reagal. Barmit probalok, folyamatosan vilagit a power led, majd egy perc utan ujraindul a router, es ezt csinalja ujra es ujra. Freshtomatorol mentem vissza merlinre asus firmware restorationnal sikeresen, de csak egy regebbi volt hajlando visszamenni ra, ezt kovetoen mukodott is minden flottul egeszen addig, mig ra nem kuldtem egy frissebb merlint. Sikeresen lement a frissites, azota megis ezt csinalja. Fura sztori, bar azota en is olvastam rola, hogy gyari firmware-el is kepes megcsinalni ezt az ac56u. Jo tanulopenz volt, meg szerencse, hogy hasznaltan vettem, igy nem kerult egy vagyonba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest