Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Itt egy TrackIR YAW példa, most a teszt kedvéért úgy állítottam be, hogy 11 fokos real fejfordítás a játékban 90 fokos elfordulást jelent (jobbra irány). A bal alsó sarokban tudod az elfordulás sebességét beállítani. Alap esetben tükrözve van, de a két irány föggetlenül is állítható. A döntést (PITCH) is lehet mindkét irányba változtatni, függetlenül a YAW-nál beállított sebességtől.
Itt pedig a két elfordulás egymáson. A térhálós fej az adott beállításhoz tartozó programon belüli fejfordulás. A másik természetesen a real.
-
biker
nagyúr
én próbáltam facetracknoir-t, szar, opentrackert mindenféle trackerrel, papírtól a ledekig, szar, fényigényes, terheli az usb vonalat a kamera, feladtam.
Most adok egy esélyt a hamarosan érkező EDtrackernek, az giroszkóp érzékelős, remélem az jó lesz. Aztán feladom.
Egyelőre a "look to apex" van beállítva a simekben, az legalább kormányzáskor jó -
tusi_
addikt
En nemtudom, mi van a Fanateccel. Tok jok lennek a cuccaik, de rengeteg a selejt szar. Az en elso bazisom 3 het hasznalat utan adta meg magat, aztan a kormany is - Porsche 918 RSR.
En is szeretnek csapatni egyet igy haveri korben. Korabban csinaltunk egyszer es nagyon buli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest