Új hozzászólás Aktív témák
-
horux
csendes tag
Üdv,
Remélem tudtok segíteni, borzalmasan sok fórumot átnézegettem már, de nem találok megoldást a problémámra.
Hobbiszinten dolgozgatok Archicaddel, és ha jól emlékszem a régebbi verziókban volt vmi belsőépítész varázsló, amivel pl. a tapétát, a padlót egyszerűen lehetett megadni zónánként (vagy helyiségenként már nem emlékszem tisztán).
Ez (ha jól látom) már nincs meg sem a 10-es, sem a 11-es verzióban. Így viszont baromira nem tudom, hogy adjam meg egy szoba falának a színét, speciel akkor, ha az a bizonyos fal végigmegy az egész házon, és 3 másik helyiség fala is egyben. Minden szobának külön rajzoljam meg a falát? Azt tudom hogyan kell megadni egy falnak a színét (a két lapnak és az élnek).
Nincs valami jó kis dokumentációtok, ami részletesen leír mindent? Angol is lehet, nem probléma. Szívesen venném...
Előre is kösz a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Apple TV eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest