Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyantusz
tag
Módis úr!
Mik a felételek ArchiCAD 11 megvételével kapcsolatban? Úgy értem részletfizetés, lízing stb.
Például - egészen biztos - ha nem tudnám egy év alatt kifizetni a teljes árát, hogy lehet 11-ről 12-re átlépni?Másik:
Nemetschek-fúzióval kapcsoltaban tud bővebbet, mint "külsős"? Várható a két progi (Allplan vs. ArchiCAD) egyesülése, vagy továbbra is külön utak? -
copass
veterán
Az elve, hogy megmutatjuk hol kell feltörni a diót,hogy eljusson a delikvens a tudáshoz.
ez ám az extrém sport!elég nehéz az elavult,időigényes beidegződéséket (metszet/homlokzat csak rajz lehet, leválasztás
)megszüntetni és beadagolni a hatékonyabb módszereket.nem eccerű, de a hatékonyság mindíg győz!
-
Gyantusz
tag
Nagy Jenő Úr fog jönni, vagy marad az emil?
Apropó oktatás: Tudja valaki, hogy pl. Debrecenbe (vagy máshová) mikor fog jönni az ArchiCAD-"vándorcirkusz"?
Néztem a graphisoft ([link]) és a modistudio ([link]) honlapját, nem sokkal lettem okosabb ebben az ügyben, de lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a vak!
Szóval, tud valaki többet?
(még hírlevelet se kaptam tán)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Riasztó topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest